23948sdkhjf

Nordværk henter ny vicedirektør hos Per Aarsleff

Affaldsselskabet Nordværk har ansat en ny vicedirektør. 

Hun kommer fra en stilling som projektdirektør ved Per Aarsleff og har tidligere arbejdet hos Cowi i en årrække, bl.a. som markedschef og divisionsdirektør.

Sammen med Nordværks administrerende direktør Thomas Lyngholm får Mette Kirstine Thomsen det overordnede ledelsesansvar for ledelseskæden og hele personalet i Nordværk.

Mette Kirstine Thomsen får desuden ansvaret for at lede og bidrage til, at de interne processer understøtter forretningsudviklingen i selskabet samt at sikre, at Nordværk udvikler sig i retning af de mål og retningslinjer, der er fastlagt fra politisk side.

- Jeg har set frem til at blive en del af Nordværk og bidrage til de strategiske mål og ønsket om at sætte en stærk dagsorden for hele regionen. Jeg træder ind i en nyoprettet stilling, hvor min første tid bliver med fokus på at lære organisationen og mine nye kolleger at kende samtidig med, at jeg skal understøtte kommunernes kompetenceoverdragelse på de indre linjer, udtaler Mette Kirstine Thomsen i en pressemeddelelse. 

Mette Kirstine Thomsen bliver en central figur i at geare Nordværk til at løfte sin ambition om at være førende inden for affaldshåndtering og ressourceudnyttelse samt at fremtidssikre og omstille affaldssektoren i Nordjylland. 

Mette Kirstine Thomsen er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og kommer med stor erfaring indenfor ledelse, forretningsudvikling og medarbejderudvikling i en stor organisation.

Privat bor Mette Kirstine Thomsen i Hirtshals med sine to teenagedrenge. Mette Kirstine Thomsen er tiltrådt stillingen som vicedirektør i Nordværk den 1. juni 2024.

Fakta om Nordværk

  • Nordværk er Danmarks 3. største affaldsselskab og beskæftiger ca. 550 medarbejdere. Selskabet er ejet af seks nordjyske kommuner: Hjørring, Brønderslev, Jammerbugt, Mariagerfjord, Rebild og Aalborg.
  • I et stærkt fællesskab bidrager Nordværk til den grønne omstilling med fokus på klima og miljø til gavn for ejerkommuner, borgere og virksomheder i Nordjylland.
  • Nordværk servicerer 400.000 borgere i det nordjyske og er ansvarlig for affaldsindsamlingen og driften af genbrugspladserne i Hjørring Kommune, Aalborg Kommune, Brønderslev Kommune, Rebild Kommune og Jammerbugt Kommune.

Kilde: Nordværk

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095