23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energyindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge
Energy
Dansk Fjernvarme
Astrid Birnbaum er med virkning fra 1. september blevet ansat som afdelingsleder i afdelingen for Faglig Rådgivning og Medlemsservice hos Dansk Fjernvarme.

Læs mere Dansk Fjernvarme har ansat ny afdelingsleder

Dong Energy
Mats Vikholm er blevet ansat som senior vice president for Dong Energy Wind Power, Cost of Energy.

Læs mere Ny chef i Dong Energy Wind Power

NKT Holding A/S
NKT Holding A/S indfører en ny ledelsesstruktur, som betyder at koncernens bestyrelse fremadrettet vil drive de tre nuværende forretningsområder, NKT Cables, Nilfisk-Advance og Photonics Group, som selvstændige enheder.

Thomas Hofman-Bang fratræder derfor stillingen som administrerende direktør for NKT Holding A/S, og Søren Isaksen udtræder af direktionen, men fortsætter med at være ansvarlig for Photonics Group.

Vestas Wind Systems A/S
Anders Runevad er med virkning fra 1. september blevet udnævnt til koncernchef hos Vestas Wind Systems A/S i stedet for Ditlev Engel, der fratræder sin stilling øjeblikkeligt. Frem til Anders Runevads tiltrædelse vil koncernøkonomidirektør Marika Fredriksson være fungerende koncernchef.

Læs mere Exit: Ditlev Engel fyret i Vestas

Concito
Anders Eldrup er indtrådt i bestyrelsen hos Concito i stedet for Rasmus Kjeldahl.

Concito er en grøn tænketank hvis formål det er at medvirke til et lavere udslip af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.521