23948sdkhjf

Ugens rokader: Nyt fra BiogasClean, Bladt, Blaest og Coromatic

Biogasclean A/S

Laurence Edward Molke er indtrådt som bestyrelsesformand hos Biogasclean A/S i stedet for Lars Christiansen. Samtidig er Niels Christian Holst Jensen og Jordi Berengué Piqué indtrådt i bestyrelsen, i stedt for Thorkil Dahlgreen, Carsten Skov, Peter Klindt Eilertsen og Peter Thygesen.

Biogasclean A/S er specialiseret i fjernelse af svovl fra biogas.

Biomass.dk A/S

Jacob Bruun-Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos Biomass.dk A/S i stedet for Jens Rødbro Schrøder.

Biomass.dk A/S er leverandør af biomasseprodukter.

Bladt Industries A/S

Young Jin Oh er indtrådt som administrerende direktør hos Bladt Industries A/S, Bladt Holding A/S og Bladt Industries Holding A/S.

Bladt Industries er en virksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner.

Blaest A/S

Jens Roedsted er indtrådt i bestyrelsen hos Blaest A/S i stedet for Hanne Christensen.

Blaest A/S driver et testcenter for vindmøllevinger.

Coromatic A/S

Robert Geilager Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Coromatic A/S i stedet for Christian Anders Thomsen.

Coromatic A/S er leverandør af generatorer, køleanlæg, ventilation, energioptimering, alarmering samt brandslukningsanlæg.

Dansk Gasteknisk Center A/S

Sune Pedersen Holm er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Dansk Gasteknisk Center A/S i stedet for Simon Scheibel.

Dansk Gasteknisk Center A/S er en teknologisk servicevirksomhed inden for energi og miljø med fokus på gasanvendelsesområdet.

Deal Energy A/S

Niels Åge Josefsen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Deal Energy A/S. Samtidig er Hans Henrik Pedersen udnævnt som næstformand i bestyrelsen.

Deal Energy A/S er et brændstofselskab stiftet af rederierne DFDS og J. Lauritzen.

Fors Holding A/S

Per Adamsen er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Fors Holding A/S i stedet for Berit Horsted Godskesen.

Fors er forsyningsvirksomhed i Holbæk, Lejre og Roskilde Kommuner, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser.

Forsyning Elnet A/S

Dennis Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Forsyning Elnet A/S. Kjeld Ejner Graversgård-Knudsen er udtrådt som bestyrelsesformand, men indtrådt som næstformand i bestyrelsen. Tim Pindstofte er udtrådt som næstformand af bestyrelsen, men indtrådt som bestyrelsesmedlem. Samtidig er Jørn Bech Ladekjær indtrådt i bestyrelsen.

Forsyning Elnet A/S er netselskab i Struer Kommune.

Forsyningsservice A/S

Martin Frydensberg er indtrådt som administrerende direktør hos Forsyningsservice A/S. Susanne Lehmann Pagh er udtrådt af direktionen.

Forsyningsservice A/S er ejet af 11 jyske forsyningsselskaber og er leverandør af ydelser inden for GDPR, arbejdsmiljø samt indkøb og udbud.

Gastech-Energi A/S

Henriette Ingemann Brune er indtrådt i direktionen hos Gastech-Energi A/S i stedet for Casper Høj Ejland.

Gastech-Energi A/S er en servicevirksomhed specialiseret i gasfyr og varmepumper.

Green Energy Scandinavia A/S

Hans Peter Michelet er udtrådt som administrerende direktør hos Green Energy Scandinavia A/S. Samtidig er Martin Thaysen indtrådt i direktionen.

Green Energy Scandinavia A/S sælger solcellemoduler.

Gsol Energy Global A/S

Torben Dupont Rønlev er indtrådt i direktionen hos Gsol Energy Global A/S i stedet for Søren Pedersen.

Gsol Energy Global A/S er leverandør af solenergi-løsninger.

Kemi-Tech ApS

Kim Mose er indtrådt som administrerende direktør hos Kemi-Tech ApS og Kemi-Tech Holding A/S. Nikolaj Riis Harter er udtrådt af direktionen.

Kemi-Tech ApS er specialister i driftsoptimering af dampkedler, kølesystemer og fjernvarmeanlæg.

Mariagerfjord Vand A/S

Preben Weller Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Mariagerfjord Vand A/S i stedet for Tom Thygesen.

Mariagerfjord Vand A/S står for vand- og spildevandshåndtering i Mariager Fjord kommune.

Midtfyns Energi A/S

Niels Andersen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Midtfyns Energi A/S. Samtidig er Christian Busch udnævnt som næstformand i bestyrelsen.

Midtfyns Energi A/S står for fjernvarmeforsyningen i Ringe og elforsyningen i Ringe, Pederstrup og Nr. Lyndelse.

Morsø Forsyning A/S

John Christiansen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Morsø Forsyning A/S, Morsø Varme A/S, Morsø Vand A/S og Morsø Spildevand A/S. Vivian Schmücker Søndergaard er udtrådt som administrerende direktør. Søren Goul er udnævnt som bestyrelsesformand. Poul Kristensen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen. Peter Therkildsen er udtrådt som bestyrelsesformand, men indtrådt i bestyrelsen.

Morsø Forsyning består af fem selvstændige selskaber, der blandt andet varetager driften af spildevandsrensning, vandforsyning og varmeforsyning på Mors.

Nyborg Forsyning & Service A/S

Ulrik Rosager er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Nyborg Forsyning & Service A/S, NFS Renovation A/S og NFS Varme A/S i stedet for Jan Børgager Christensen.

Nyborg Forsyning & Service A/S er Nyborg Kommunes forsyningsselskab.

Powermart ApS

Emil Bjørn Meincke og Dragan Rajcetic er udtrådt af direktionen hos Powermart ApS. Morten Vinther Jensen er indtrådt som bestyrelsesformand. Samtidig er Anders Schnettler Kristensen indtrådt i bestyrelsen.

Powermart ApS er et århusiansk elhandelsselskab.

S. Tygesen Energi A/S

Morten Tygesen er indtrådt som administrerende direktør hos S. Tygesen Energi A/S. Samtidig er Åsa Viktoria Skarbrandt udtrådt af bestyrelsen.

S. Tygesen Energi A/S er leverandør af kompensatorer til energibranchen.

Salling Plast Ennergy ApS

Henrik Skov Laursen er indtrådt i bestyrelsen hos Salling Plast Ennergy ApS. Samtidig er Erik Knudsen, Jørn Urup Nielsen, Niels David Nielsen og Geert Winther Skovsgaard indtrådt i bestyrelsen.

Salling Plast producerer rør og fittings til transport og opbevaring af væsker, gas, luft eller andre materialer.

Sorø Forsyning A/S

Mogens Ferløv Schwensen er udnævnt som bestyrelsesformand hos Sorø Forsyning A/S i stedet for Susanne Charlotte Borggaard. Ivan Hansen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen. Kasper Emde Nygaard er indtrådt i bestyrelsen.

Sorø Forsyning A/S driver vand- og kloakforsyning i Sorø Kommune.

Ørsted Commercial Commodities A/S

Karl-Axel Klason Berlin er indtrådt i direktionen hos Ørsted Commercial Commodities A/S i stedet for Christian Garnæs. Jeppe Hoff Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Mikkel Kvist Thomsen. Anja Forup er indtrådt som næstformand i bestyrelsen i stedet for Rune Sonne Bundgaard-Jørgensen. Ulrik Jarlov er indtrådt i bestyrelsen. Allison Marie Metzak er udtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted - Anholt Offshore A/S, Ørsted Horns Rev 2 A/S og Ørsted Nearshore Wind ApS. Niels Falk Davidsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted Nearshore Wind ApS og Ørsted Horns Rev 2 A/S. Jacob Hjelm er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ørsted - Anholt Offshore A/S. Helle Kathrine Lenchler er indtrådt som næstformand i bestyrelsen hos Ørsted Horns Rev 2 A/S i stedet for Mette Parkegaard Andersen.

Ørsted er et af Nordens største energiselskaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141