Når man først ved det, ligger det lige for:
Selvfølgelig må et bryggeri selv kunne bruge sin CO2-udledning fra produktionen til at skabe bruset i øl og sodavand. Helt eller delvis.
Teknisk set er det imidlertid knap så enkelt, men nu har Thisted Bryghus investeret i et CO2-opsamlingsanlæg, som efter knap to måneders drift har vist sig at kunne kl...
Nu genbruger Thisted Bryghus sin egen CO2-udledning i produktionen

Thisted Bryghus har investeret i et anlæg, der gør det muligt at genbruge en del af CO2-udledningen fra produktionen. Adm. direktør Aage Andersen ser det som et skridt i en retning mod et grønnere bryghus. Foto: Thisted Bryghus
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement