23948sdkhjf

Her er den første nominerede til Fjernvarmeprisen 2023

Efter to års innovativt og strategisk arbejde inden for elektrificeringen af fjernvarmen, er Sdr. Felding blevet nomineret til Fjernvarmeprisen 2023.

Hos Sdr. Felding Varmeværk er smilene ekstra brede, og ryggen ekstra ran, efter at man er blevet nomineret til Fjernvarmeprisen 2023. 

Nomineringen er kommet efter års innovativt og strategisk arbejde med elektrificeringen af fjernvarmen i deres område, hvor man har formået at gå forrest og skabe resultater, som kan bruges af resten af branchen. Det er også med faglig stolthed og vestjysk ydmyghed at Sdr. Felding modtager nomineringen.

- Vi er enormt stolte og ydmyge over, at blive nomineret til den her pris, og vi ser det som en stor cadeau, for den indsats og den udvikling vi har udrettet for branchen over de seneste par år, siger driftsleder for Sdr. Felding Varmeværk, Tonny Dam Jensen, og fortsætter:

-Vi har været meget stolte over at kunne vise vores udvikling frem til andre, men vi har også følt, at det er vores tur til at give lidt tilbage til branchen, så vi er rigtig stolte over denne her nominering. Tonny Dam Jensen, driftsleder for Sdr. Felding Varmeværk

- For at sige det på godt vestjysk, så er det jo svært at rose sig selv med sådan noget her, men vi ser den her nominering som en mulighed for, at et lille fjernvarmeselskab som os kan skyde brystet frem, vise hvad vi har udviklet, og være stolte over det vi har opnået med det, forklarer Tonny Dam Jensen.

Sdr. Felding Varmeværk har med deres projekt opnået en optimeret proces omkring installation og idriftsætning, og en optimering af design af deres akkumuleringstank, samt 80°C drift på varmepumpen hvilket blandt andet skal forøge lagringskapaciteten. Samtidigt har man, som de første i Danmark, fået aFFR-godkendt deres varmepumpe.

Vil give tilbage til branchen gennem vidensdeling

Mens der har været gang i den teknologiske udvikling, har man hos Sdr. Felding ikke holdt sig tilbage fra at dele den viden de opnået gennem deres arbejde. Derfor er det i løbet af året blevet til besøg fra nær og fjern. Den store interesse for deres arbejde, skaber stor glæde for driftsleder, Tonny Dam Jensen, da man hos Sdr. Felding Varmeværk længe har haft fokus på netop videndeling.

Sdr. Felding Varmeværk

Artiklen er en del af temaet Video & Billedserier.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Fjernvarmeprisen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.219