23948sdkhjf

Spica som keynote speaker til WIND ENERGY DENMARK 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Deltag i dette års event for vindenergi gennem Vindmølleindustrien og hør, om Spicas erfaring med livsforlængelse af eksisterende vindmøller,

Om 3 ugers tid løber den største og mest betydningsfulde konference af stablen inden for vindenergi i Danmark: WIND ENERGY DENMARK.

Konferencen vil være centrum for netværk og videndeling i den danske og internationale vindenergiindustri til at diskutere, fremvise og drive teknologiudviklingen fremad.

Gennem konstant innovation og optimering af produkter, processer og løsninger er vinden i dag en uundværlig energikilde i dagens energimix. Men vindenergi befinder sig også på en krydsvej - nye markedsdesigns og nye teknologier udfordrer industrien til at nytænke forretning, teknologiudvikling og samarbejde.

At kunne overvinde udfordringerne betyder at se potentialerne i yderligere teknologiudvikling, industrialisering, tættere og smartere samarbejde på tværs af forsyningskæden samt styrke den globale konkurrenceevne på både etablerede og nye markeder.

Konferencen afholdes den 30. til den 31. oktober 2018 ved Skagen Blade Technology.

Spica Technology som keynote speaker

Vores adm. direktør Benny Thomsen er blevet inviteret til at deltage i et sessionspanel om livsforlængelse af eksisterende vindmøller. I løbet af sessionen uddeler Benny Thomsen vores viden og erfaring med at optimere drift og vedligeholdelse af eksisterende vindmøller gennem livsforlængelse. Under hans oplæg vil han komme med konkrete eksempler fra projekter, som Spica har håndteret.

I sessionspanelet har Spica den ære at være i selskab med COWI, DTU og European Energy.

Mød Spica Technology

Spica Technology deltager kun i konferencen om onsdagen den 31. oktober. Benyt lejligheden til at mødes med Spica og diskutere dine vindmølleudfordringer på denne internationale vindscene i Danmark.

Læs mere på www.spicatech.dk.

Missede du vores seneste business case om udskiftning af styresystemet i en hel vindmøllepark i Danmark?
Læs mere om, hvordan Spica har forlænget levetiden på 12 Wind World W4200 600kW i Arrild vindmøllepark for Momentum Gruppen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1