23948sdkhjf

Södras nye sælger vil hjælpe tømmerhandlerne til øget omsætning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Södra Timber A/S

Södras nye salgsmedarbejder, Jesper Sæthre, er manden, der kan hjælpe sine kunder med at øge deres omsætning.

Foruden en stor viden om træ har han nemlig en fin forståelse for, hvordan kunden tænker, fordi han i sin lange karriere indenfor træindustrien selv har været indkøber i virksomheder som blandt andet DLH A/S.

”Fordi jeg selv har været indkøber, ved jeg, hvad kunden vægter højest. Det er vigtigt for en sælger at kunne afdække kundens behov, og det kan man, hvis man sætter sig i kundens sted. Det er af stor betydning for os hos Södra, at vores salgsarbejde er med til at forbedre vores kunders bundlinie. Vi skal tænke lige så meget på deres indtjening som på vores egen”, understreger Jesper Sæthre.

Godt salgsarbejde er også, at varerne bliver leveret til den aftalte tid, slår han fast.

”En tidsplan må aldrig skride. Det kan have katastrofale følger, hvis det sker, uanset ordrens størrelse. Det er akkurat som med en fodboldhold, hvor timingen er afgørende. En spiller skal altid være på den plads man forventer, så spillet fungerer optimalt”.

Jesper kommer til at arbejde med blandt andet Södras konstruktionstræ og trykimprægnerede trævarer. Han glæder sig dog også til at fokusere på nogle af de træsorter, han i forvejen kender ned i mindste detalje, eksempelvis ceder og lærk.

Det er utroligt alsidige træsorter, som er selvimprægnerende og derfor egner sig til vores klima. Jeg ser frem til at hjælpe tømmerhandler og byggemarkeder med at øge deres omsætning på disse to trætyper, som i øvrigt begge giver et rigtigt godt dækningsbidrag”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Södra Timber A/S

Frydenborgvej 27 N, 1. sal
3400 Hillerød
Danmark
Södra Timber A/S

Send til en kollega

0.098