23948sdkhjf

WK er med på Danmarks største job- og karrieremesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Vi var med sidste år – og gentager succesen igen i år! WK er med på DSE messen, som er Danmarks største job- og karrieremesse på DTU i Lyngby med hele 10.000 besøgende studerende og nyuddannede.

DSE arrangerer messen hvert forår, som strækker sig over 2 dage, og hvor der er rig mulighed for at de studerende kan møde mere end 170 virksomheder og organisationer, og herigennem skabe forbindelser til erhvervslivet.

I år har vi valgt at gå sammen med vores søsterselskaber Aarsleff og Aarsleff Rail på messen. Det har vi gjort for at vise de studerende og andre besøgende, hvad vi som en samlet koncern kan tilbyde.

WK kan - som en del af Per Aarsleff koncernen – tilbyde en komplet totalentreprise for hele byggeriet. Samarbejdsformen kalder vi for ”One Company”. One Company går ud på, at vi i koncernen går sammen som ét firma og samarbejder om det totale byggeri - fra designoplæg over myndighedsbehandling - til færdigt projekt.

De store projekter som One Company arbejdsformen rummer, giver mulighed for dyrkelse af faglige specialer og dermed faglig udvikling på højt niveau. Det betyder mulighed for deltagelse i design, projektering og udførelse, hvilket giver en helhedsforståelse for det at være med til at føre store projekter ud i livet. Det er sjovt, spændende og udfordrende at være med til at kombinere egne specialer med andre specialer og se de store projekter blive til virkelighed.

Vi er som ”én familie” blandt de få, førende og konkurrencedygtige entreprenører på kategorien af store, spændende, udfordrende og komplekse projekter, som markedet i høj grad efterspørger. Vi leder og præger i høj grad projekter i udviklings-, design og projekteringsfaserne og kan levere en stor del som egenproduktion med professionel projektledelse. Derfor har vi også brug for de skarpeste kompetencer og nyeste talenter i branchen.

Vi glæder os til at se dig på messen!

 

Fakta om messen

  • Messen hedder DSE (De Studerendes Erhvervskontakt).
  • Messen løber fra den 21-22 marts 2018 og foregår på DTU i Lyngby.
  • Du kan se mere på DSE's hjemmeside: 

          https://studerende.dk/dse-produkt/lyngbymessen/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.147