23948sdkhjf

EASY-LASER® XT660 er her nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTS Randers A/S

EASY-LASER® XT660 Shaft er nummer to i rækken af XT-generationen, der er bygget på den nye cross-platform teknologi.

EASY-LASER® XT660 Shaft er – foruden den prisvindende XT11 Display Unit med touch-screen i farve og op til 16-timers driftstid – også baseret på en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone også kan fungere som display unit. I den intuitive app finder du desuden en User Manual, som du kan læse direkte på din skærm – og manualen åbner automatisk det relevante kapitel afhængig af, hvor du er i måleprocessen.

Med EASY-LASER® System XT660 Shaft får du et præcist system til opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe eller generator og gearkasse – kort sagt mange typer af installationer i forskellige industrier. En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret.

EASY-LASER® System XT660 Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale maskinopstillinger, og EASY-LASER® XT660 Shaft kan ved hjælp af sin punktlaser ved installation af en maskine også måle fundamentet for vrid (Twist) og planhed (Flatness) (ab primo 2018). Desuden kan EASY-LASER® XT660 Shaft også bruges som digitale måleure under programmet Values, og målingens resultater kan dokumenteres. Med Values programmet kan leje- eller akselbelastningen også måles.

EASY-LASER® System XT660 Shaft fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel mellem display unit og S- og M-enhederne – der er udstyrede med digitale gradmålere og kan måle i en afstand op til 20 meter. De to detektorer med indbygget batteri op til 24-timers driftstid har en 20x20 mm måleflade med 1-akset TruePSD teknologi, der indebærer 2-vejs punkt-laserstråle, der gør det muligt at måle større maskiner og længere afstande end en linjelaser. Det giver også en højere nøjagtighed, når der er en stærk og modsatrettet reaktion til stede i koblingen.

Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® System XT660 Shaft funktionen EasyTurn, hvor der blot er behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger. EASY-LASER® System XT660 Shaft har også fået nye og andre målemetoder – eksempelvis Continuous Sweep og Multipoint – som giver dig en større fleksibilitet, når du har brug for at opnå det perfekte måleresultat. Med Continuous Sweep sker der en automatisk registrering af måleværdierne – når akslen drejes, registreres der hundredvis af målepunkter, og startpunktet er op til dig. Multipoint er stort set det samme som EasyTurnTM, men i stedet kan du registrere flere målepunkter på det område, som du roterer akslen.

Ved hjælp af den nyudviklede EASY-LASER® XT190 BTA Digital (ekstraudstyr) er det også muligt at gennemføre en bælteopretning.

EASY-LASER® System XT660 Shaft leverer dokumentationsrapport i .pdf format inkl. eget firmalogo og som Excel-fil. Du kan med det samme dele rapporten via e-mail, tilføje fotos eller noter i rapporten eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres. HDMI udgang er standard på XT11 Display Unit. System XT660 kan p.t. ikke udstyres med vibrationsmåler eller stregkodelæser.

På EASY-LASER® System XT660 Shaft inklusive XT11 Display Unit kan skærmens indbyggede 13 megapixel kamera udvides (kun ab fabrik) med et IR-kamera (ekstraudstyr). Hermed kan du tage et termisk foto før og efter opmålingen og inkludere disse i dokumentationsrapporten. Systemet kan også efter ønske leveres uden det standard indbyggede kamera (kun ab fabrik) (ekstraudstyr).

Det hårdføre EASY-LASER® System XT660 Shaft er IP66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® System XT660 Shaft let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTS Randers A/S

Messingvej 45
8940 Randers SV
Danmark
MTS Randers A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1