23948sdkhjf

WRA Vandkølingsanlæg til industri - hurtig levering via webshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Det højt efterspurgte Plug & Play vandkøleanlæg WRA er genialt til køling af diverse industrielle opgaver.

WRA vandkølingsanlæg er meget alsidigt, men bruges primært til køling af industrielle opgaver som f.eks. proceskøling i fødevareproduktion, køling af værktøjsmaskiner, køling af svejsemaskine, køling af hydraulik, ekstrudere, plastsprøjtestøbemaskiner osv.

WRA kan monteres som Plug & Play, hvilket betyder at køleanlægget er klar til drift ved modtagelsen. Dette vandkølingsanlæg er enkelt at installere, da det er komplet med indbygget styring, kompressoranlæg, pumpe og buffertank. Køleanlægget kan også leveres med et sæt fleksible køleslanger så det lynhurtigt kan kobles til den eksisterende kølekreds eller til produktionsmaskinen, der kræver køling. Den lette tilkobling betyder at WRA vandkøleanlæg kan monteres uden hjælp fra en køletekniker. Er man ikke tryg ved selv at stå for opstart af køleanlægget er det selvfølgelig en service som Aircold tilbyder. Som landsdækkende autoriseret kølefirma tilbyder Aircold også service og driftssikringsaftale.

Aircold er lagerførende af WRA og ved bestilling af køleenheden på vores webshop, sikrer vi nem og hurtig levering i hele landet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.121