23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carbo Tech: Specialister på udfordringer, der vedrører mekanisk slid, korrosion og høje temperaturer

CarboTech Nordic ApS’s kernekompetence er udfordringer, der vedrører mekanisk slid, høje temperaturer og korrosion.

 

Vi tilbyder pulverbaserede løsninger og/eller moderne coatnings-teknologi.  Afhængig af opgaven leveres færdige emner eller halvfabrikata i form af tråd, net, plader eller rør; i hårdmetal, teknisk keramik, grafit samt en række specialmetaller som wolfram, molybdenum, nikkel og ædelmetaller. Alternativt tilbydes moderne coatings f.eks. Keronite (alu/titan/magnesium), PVD/CVD eller 3D laser cladding.

Uafhængig leverandør

Vi arbejder som uafhængig leverandør, og vi har mange samarbejdspartnere/leverandører – primært i Tyskland, USA og Kina. Afhængig af krav og specifikationer, finder vi den rigtige løsning, herunder valg og test af alternative materialer, som kan reducere nedetiderne og gøre din produktion mere effektiv. Ved at benytte dig af CarboTechs netværk og know how, opsamlet gennem mere end 25 år, vil du spare tid og penge, og ingen sager er for små for os.

Vores kunder er forskningsinstitutioner samt små- og store virksomheder i forskellige brancher, herunder jern- & metal, elektronik, medical og kemi.

Carbo Tech Nordic ApS
Forskerparken 10
5230 Odense M
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31893062
P nummer: 1014969922

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047