23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

Den 4. april 2024 startede vores konsortium af svenske og danske partnerorganisationer det Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak støttede 3-årige projekt COOLGEOHEAT II.

Projektet adresserer kommercielle og tekniske udfordringer ved termonet (5. generations fjernvarme- og køle-/termiske energinetværk) med det overordnede mål at dekarbonisere varme- og kølesektoren i ÖKS-regionen betydeligt. Blandt andre markante resultater resulterede det oprindelige COOLGEOHEAT-projekt i 65 termonetscreeninger af vores partner Sustain, svarende til en samlet investeringssum på 4,4 bio. DKR, og med projektudvikling i seks af disse tilfælde på nuværende tidspunkt.

Til det formål søger vi industripartnere og beslutningstagere til at deltage i det eksterne rådgivende udvalg (EAB) ved at deltage i halvårlige EAB-møder. Vi har brug for din hjælp og visdom til at skabe indflydelse.

For at vække din interesse er her, hvad vi skal gøre i projektet:

  • Forudsige bygningsvarme- og kølebelastninger ved at træne AI-modeller med nyligt frigivne energiforbrugsdata. 
  • Gentænke varmepumper i en netkontekst og give retningslinjer for deres design under hensyntagen til potentialet for masseproduktion og omkostningsreduktioner. 
  • Udvikle og forbedre forretningsmodeller, baseret på de tidlige erfaringer fra aktuelt udviklede 5GDHC projekter i Danmark og Sverige.
  • Levere 5GDHC designstudier og retningslinjer baseret på state-of-the-art simuleringer.
  • Ajourføre eksisterende bedste praksis og tilvejebringe kapacitetsopbygning for interessenter

Projektkonsortiet består af VIA University College (projektleder), Lund University, Umeå universitet, Region Midtjylland, RISE Research Institutes of Sweden, GeoDrilling, Sustain, Neo Energy og Svenskt Geoenergicentrum.

Kontakt os, hvis din organisation er interesseret i at deltage i COOLGEOHEAT II EAB.

GeoDrilling ApS
Engsøparken 231
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32840191

Send til en kollega

0.047