23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sidste chance for rabat på konferencen Build for Micro Living

Du sparer 500 kr., når du tilmelder dig Build for Micro Living i dag. I morgen er prisen steget! Du skal være med på Build for Micro Living den 15. og 16. maj, fordi det er her, du får en masse praktiske erfaringer, eksempler, forskning og ny viden om micro living. Det vil du helt sikkert ikke gå glip af!

Vi kan ikke blive ved med at bo på så meget plads. Fremtiden kalder på noget andet. Klimakrise, biodiversitet og så videre skriger på handling, og her kan det byggede miljø måske være en del af løsningen. På konferencen Build for Micro Living den 15. & 16. maj kan du blandt andet se konkrete eksempler på forskellige typer af mikroboliger i Danmark som Tiny Varigheden i Køge, symbiosehusene i Herlev, CPH VILLAGE og UMEUS langs Åboulevarden. 

Der er masse af spændende ting at glæde sig til på konferencen. Vi skal blandt andet rundt om flere spændende temaer inden for bæredygtighed og mikroboliger, såsom muligheden for fællesskaber. Her kan du blandt andet glæde dig til at høre: 

Mia Baarup Tofte fra NORD Architects giver perspektiver på, hvordan fællesskab kan fremme livskvalitet i mindre boliger og samtidig gavne bæredygtighed og økonomi. Frederik Noltenius Busck deler, hvordan CPH VILLAGE har opnået stærke fællesskaber og lavere boligomkostninger for studerende ved at fokusere på fælles arealer.

Tue Foged fra EFFEKT præsenterer UMEUS-projektet, der omfatter 700 boliger i København, og viser, hvordan små boliger og store fællesskaber kan berige byen og miljøet. Clare Farrow giver et globalt perspektiv på fremtiden for små byboliger og viser, hvordan de kan være bæredygtige og tæt forbundet med naturen og fællesskabet.

Det vil du helt sikkert ikke gå glip af! Ja tak, jeg vil gerne spare 500kr. 

Husk at din pris stiger i aften. I morgen er prisen steget! 

Klik dig gennem det spændende program her 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047