23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BMS stod skulder ved skulder med beredskabet under den ødelæggende brand på Børsen

Tirsdag d.16 reagerede BMS hurtigt og effektivt på en af de typer opgaver man aldrig ønsker bliver nødvendige at være klar til. I timerne efter ilden havde fået fat i Børsen i København blev BMS´s interne beredskab aktiveret. Dagen og natten igennem bestod BMS med store kranbiler med grab, lastbillifte, anhuggere og supervisore. Hertil en understøttende logistik med at skaffe og transporterer containere, som indgik i forsøg på sikring af Børsens ydre mure.

Den ødelæggende brand i Børsen-bygningen førte til en ekstraordinær opgave for BMS' materiel og mandskab.

Tirsdag den 16. april var en dag BMS sjældent oplever. Den tragiske brand, der hærgede Børsen i København, resulterede i ødelæggelse af over halvdelen af bygningen, herunder det ikoniske dragespir på toppen.

I timerne efter brandens udbrud blev BMS's interne beredskab aktiveret. Døgnet rundt ydede vi bistand med store kranbiler udstyret med grab, lastbillifte, anhuggere og supervisorer.

Derudover organiserede og udførte vi en omfattende logistikoperation med at skaffe og transportere containere, som blev placeret ved bygningens ydre mure.

BMS stod skulder ved skulder med beredskabet i denne udfordrende stund og viste, at virksomheden er gearet og parat til at træde til i nødsituationer og støtte med vores ekspertise og ressourcer.

BMS A/S
Troldholm 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58145912
P nummer: 1015666699

Kontaktperson

SO
Søren Obel
Salgs- & Marketingschef
+45 61951022 sob@bms.dk

Send til en kollega

0.046