23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Webinar: EUs kemikaliekrav i forbrugerprodukter

På webinaret den 16. april får importører, fabrikanter og distributører af forbrugerprodukter viden om gældende EU-regler. Derudover sætter vi fokus på deres forpligtelser, hvornår der skal testes og meget mere.

For de fleste er der lang tid til jul, men fabrikanter, importører og distributører af forbrugerprodukter begynder snart at planlægge, hvilke varer der skal på hylderne og ende som gaver under juletræet.

Desværre er det flere gange kommet frem, at nogle julegaver indeholder skadelig kemi, så hvad skal du som fabrikant, importør eller distributør være opmærksom på ift. lovgivning, hvornår er der krav om test, hvad er forpligtelserne for dig og er kravene de samme, når du sælger online?

Det og meget mere kan du blive klogere på tirsdag den 16. april kl. 10:00 - 11:00, hvor du er inviteret til webinar om lovgivningen for forbrugerprodukter, herunder:

•    Produktsikkerhedsloven/-forordningen
•    REACH
•    POP
•    Produktspecifikke reguleringer (legetøj, RoHS, FKM, kosmetik mm.)

Ligeledes får du viden om dine forpligtigelser som fabrikant, importør og/eller distributør, herunder:

•    Hvordan er kravene ved salg over nettet?
•    Hvordan arbejder man med leverandørerne i forhold til dokumentation af overholdelse af krav?
•    Hvornår skal der testes, og i de tilfælde hvor test ikke påkræves, hvordan dokumenterer man, hvilken kemi produkterne indeholder?

Hvem bør deltage?
Webinaret henvender sig til ansatte i virksomheder, der bringer forbrugerprodukter på markedet, og som ønsker viden om, hvordan lovgivningen er på området nu, men også kommende lovning.

Tilmeld dig webinaret her.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047