23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LAB-X5000 til bestemmelse af Svovl og Metaller i petroleumsprodukter

Der er en fortsat og stigende efterspørgsel efter en hurtig, enkel og omkostningseffektiv måling af Svovl (S) og Metaller i et bredt udvalg af petroleumsprodukter, herunder bil-, marine- og luftfartsbrændstoffer. LAB-X5000 kan måle svovl og andre elementer fra dele per million (ppm) til høje procenter, og dækker dermed alle analytiske krav i; raffinaderier, på skibe, eller i et testlaboratorium (også mobile laboratorier).

LAB-X5000 EDXRF Analysator

Benchtop "energidispersiv røntgenfluorescens" (EDXRF) analysatorer som Hitachis LAB-X5000 findes i mange raffinaderilaboratorier og petrokemiske testlaboratorier, med instrumenterne ofte betjent af produktionspersonale på en 24/7-basis, der leverer nøjagtige resultater, der overholder globalt accepterede testnormer.
 
EDXRF er højt anset for sin fremragende ydeevne, brugervenlighed, alsidighed, hastighed og omkostningseffektivitet. Inden for olietilførselssystemet fra råolie til raffinaderiudgang, distribution, opbevaring og brug er kvalitetskontrol og -sikring krævet på næsten hvert trin af processen. 

 

LAB-X5000 benchtop-analysatorerne præsenterer mange fordele:

  • Kompakt og robust: Ideelt egnet til et travlt laboratorium
  • Nem at bruge: Pålidelige resultater for alle operatører med minimal træning
  • Prøveforberedelse til resultater på minutter: Hurtig beslutningstagning for konsekvent produktkvalitet
  • Overholder internationale standard testmetoder

 

Overholder ASTM, ISO, IP, JIS, GB Metoder og Standarder

Analyse med LAB-X5000 overholder svovltestmetoder og standarder inklusive ASTM D4294, ISO 8754, ISO 20847, IP 336, IP 496, JIS K 2541-4 og GB/T 17040.

Til bestemmelse af metaller er LAB-X5000's ydeevne i overensstemmelse med:

  • ASTM D8252-19 (Ni og V i rå og restbrændselsolie)
  • ASTM D5059-20 (Mn i benzin)

Samtidig med at metoden præcisionskrav for Pb opfyldes.

 

NEM OLIE- OG BRÆNDSTOFANALYSE

Hitachi LAB-X5000 benchtop EDXRF-analysator gør brændstofanalyse let. Den robuste, kompakte analysator er designet til at levere pålidelige og reproducerbare resultater i laboratorier, produktionsmiljøer og mobile inspektionsoperationer.

 

Det intuitive interface vises på en stor, industrielt touchscreen. Strømlinet software og funktionen for måling med et enkelt tryk er inspireret af vores serie af pege-og-skyde håndholdte analysatorer, så enhver operatør kan opnå resultater af høj kvalitet. Indbygget atmosfærisk kompensation tillader analyse uden behov for helium eller vakuumrensning, hvilket minimerer omkostningerne per analyse.

De analytiske metodeparametre er blevet optimeret af applikationsingeniører og inkluderer automatisk kompensation for ændringer i prøvetætheden på grund af varierende kulstof/vandstof (C/H) forhold, hvilket gør det muligt at måle flere typer olie og brændstoffer med en enkelt kalibrering, hvilket forenkler opstilling og drift af analysatoren. Kalibreringer kan skabes direkte på instrumentet af brugeren eller forudindlæses på fabrikken efter strenge kvalitets- og ydelseskriterier.

Kalibreringsvedligeholdelse udføres ved hjælp af de medfølgende opsætningsprøver (SUS'er), som også kan bruges til at spore kalibreringsstabilitet. LAB-X inkluderer flere funktioner, der hjælper med at beskytte mod potentielle skader forårsaget af prøvespild eller lækager, hvilket minimerer nedetid og forhindrer kostbare reparationer: prøvekopper passer ind i et sekundært sikkerhedsvindue, som vil indeholde tilfældige lækager fra koppen. Disse vinduer er genanvendelige og aftagelige og kræver ikke værktøj til samling. Prøven indsættes i en automatisk drejeskive, der positionerer den til analyse og derefter flytter prøven væk fra røntgenrøret og detektoren, når målingen er færdig. Selvom risikoen for, at en lækage undslipper både prøvekoppen og den sekundære indeslutning er lille, skulle det ske, vil det ske væk fra de analytiske komponenter.

For at minde brugerne om, at en prøve skal fjernes efter en måling, genereres en hørbar alarm, når analysen er komplet.

Med op til 100.000 resultater gemt på selve analysatoren, kan operatører let se nye og gamle resultater på den indbyggede skærm, udskrive dem på den valgfri integrerede printer for en hardcopy-optegnelse, downloade dem på en USB-hukommelsesenhed som en CSV-fil og uploade dem til vores ExTOPE Connect cloud-service eller en lokal server via Wi-Fi for realtidsadgang til dataene når som helst, hvor som helst. LAB-X-mærket har været betroet af olieindustrien i årtier for dets pålidelighed, brugervenlighed, stabilitet og robusthed.

Dansk NDT Teknik A/S
Birkekrogen 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30552393
P nummer: 1013406290

Kontaktperson

CH
Carsten Hansen
eco@dndt.dk

Send til en kollega

0.047