23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtiden er forbundet: Micro Technic og Tronel skal samarbejde om skræddersyede IoT-løsninger

Micro Technic, leverandør af dataloggere, og Tronel, specialist i embedded software, indgår partnerskab. Samarbejdet tilbyder skræddersyede og fleksible IoT-løsninger til: Dataopsamling, Produktionsoptimering, Smartfarming ogTrafikstyring. Partnerskabet styrker begge virksomheder og giver dem adgang til hinandens ekspertiser. Sammen kan de levere kraftfulde og ansvarlige IoT-løsninger med positiv global effekt.

Starten på et stærkt partnerskab! Tronel, en førende leverandør af embedded software, og Micro Technic, en nøgleaktør inden for industrielle IoT-løsninger, har indgået et strategisk partnerskab. Sammen sætter de en ny standard for skræddersyede IoT-løsninger, der hjælper virksomheder med at overvinde nutidens udfordringer.

 

Effektivitet, innovation og ansvarlighed i fokus

Dette unikke samarbejde kombinerer Micro Technics omfattende viden om dataopsamling og deres innovative Skylark IoT-produktlinje med Tronels uovertrufne ekspertise inden for embedded software. Resultatet? Problemfrie end-to-end-løsninger, der kan løse kundernes komplekse og individuelle behov.

 

IoT: Nøglen til en grønnere fremtid

Internet of Things (IoT) har evnerne til at tackle nogle af de klimaudfordringer vi i stigende grad oplever verden over. Fra indsamling af essentiel data i realtid til automatisering af processer for mere effektiv ressourceudnyttelse, transformerer denne teknologi flere og flere industrier. kombineret med de nye fremskridt inden for edge-computing, AI og cyber-security er der utallige muligheder for virksomheder til at udvikle deres arbejdsprocesser, ressourceforbrug og forretningsmodeller igennem IoT. 

 

Sammen skaber vi en bedre fremtid med IoT

Frank Laursen, CEO hos Micro Technic, er begejstret for partnerskabets potentiale:

"Gennem synergien af vores ekspertise inden for dataopsamling, softwareudvikling og IoT-løsninger tilbyder vi et unikt partnerskab, der fremmer effektiv ressourceudnyttelse, strømliner processer og understøtter datadrevne beslutninger i kampen mod klimaforandringer."


Tronel deler denne optimismen. CEO Piotr Kubaty udtaler:

"Tronel er glade for at kunne annoncere vores strategiske partnerskab med Micro Technic, en central aktør inden for industrielle IoT-løsninger, skræddersyet industriel elektronikudvikling og elektronikproduktion. Dette samarbejde markerer et væsentligt skridt fremad i vores mission om at levere topmoderne embedded-løsninger til vores kunder. Ved at kombinere vores ekspertise kan vi tilbyde problemfrie end-to-end-løsninger, der fuldt ud imødekommer vores kunders behov." (Udtalelsen er oversat fra engelsk).


Et partnerskab med en klar vision

Tronel og Micro Technics stræber efter at gøre avanceret IoT-teknologi tilgængelig for alle. Deres fælles mål er at tilbyde virksomheder innovative og ansvarlige løsninger, der øger effektivitet, produktivitet og konkurrenceevne.

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau? Kontakt Tronel og Micro Technic i dag og opdag potentialet i skræddersyede IoT-løsninger.

 

 

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

TEK
Thea Engstrøm Knudsen
thea@micro-technic.com

Send til en kollega

0.031