23948sdkhjf
Del siden
Annonce

R&D Test Systems har installeret den nye blade exciter hos NWETC i Tianjin, Kina

Exciteren er et af Kinas mest kraftfulde udstyr for udmattelsestest af en vinge, som kan teste en 120m vinge med en excitationseffekt på 220 kW, ved at anvende 120 KN kraft på bladet.

"Det har været et interessant projekt, da vi stod over for nogle udfordringer, herunder COVID-19. Med stor støtte fra NWETC leverede vores projektteam et godt projekt og opsatte den første elektriske exciter installeret i Kina. Derudover har det nye system mulighed for at opgradere til et dobbeltakset testsystem. Samarbejdet mellem NWETC og R&D Test Systems er en win-win for begge partnere. R&D Test Systems leverer en succesfuld elektrisk exciter i Kina efter kontinuerlige succeser i Europa og USA. NWETC positionerer sig med en stærk teknologisk fordel inden for vingetest på markederne i Kina og Asien,” forklarer Liwen Hu, Project and Commissioning Engineer hos R&D Test Systems.

Om NWETC
National Wind Energy Testing & Certification (Tianjin) Co., Ltd. (NWETC), tidligere kendt som SGS-WETC (Wind Energy Technology Centre), blev etableret i 2010 til test af vindmøllevinger i Kina. Virksomheden har testet mere end 68 vinger  til statiske test og 45 vinger til udmattelsestest. NWETC har akkrediteringer af CNAS og CMA og blev en IEC RETL i 2019. NWETCs hovedkunder er topspillere i Kina og det globale marked.

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.047