23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transportbånd rengøres og desinficeres hurtigt og effektivt uden brug af kemikalier

Med BlueEvolution’s BEbelt kan du hurtigt, sikkert og effektivt rengøre og desinficere dine transportbånd. Rengøring, desinfektion og optørring i én og samme rengøringsproces. Transportbåndet rengøres og desinficeres med 180°C varm damp. Samtidig optørres transportbåndet med det integrerede vakuumsug. I modsætning til traditionel rengøring med spand og klud sikrer du med BlueEvolution, at det altid er rent og desinficeret vand, der påføres dit transportbånd.

BEbelt rengøring består af tre trin: 

  • Først løsnes store belægninger med en fjederbelastet teflon-skraber.
  • Herefter rengøres og desinficeres med tør damp.
  • Til sidst udsuges resterne fra det rengjorte transportbånd samtidig med, at transportbåndet tørres op, så det er klar til produktion igen.

Unikke egenskaber:

  • Med 180°C og 10 bar rengøres uden brug af kemi.
  • Med fjederbelastet båndskraber, dampsektion og optørringssektion kan vi rengøre og tørre dine transportbånd i én proces.
  • Med det store betjeningspanel bliver du nemt og sikkert guidet gennem maskinens funktioner.
  • Med vandfilter og UVC-bestråling sikrer vi, at der ikke føres allergener, bakterier og virus retur i din produktion. 

BEbelt tilkobles BlueEvolution XL+, så rengøringsprocessen af transportbånd automatiseres og fås i flere bredder og kan både monteres ovenpå og nedenunder transportbåndet. 

Med den statiske version monteres en aluminiumsramme på transportbåndet, hvor BEbelt skubbes ind og justeres. Rengøringsprocessen startes og passer herefter sig selv.

Hvis flere transportbånd skal rengøres, er det muligt at montere en aluminiumsramme på hvert transportbånd og benytte samme BEbelt, som nemt kan flyttes mellem transportbåndene. 

BEbelt findes også som en mobilversion, hvor hele løsningen med aluminiumsramme let kan flyttes rundt mellem flere transportbånd. 

Egenskaber:

Hurtigt og effektivt: Afkort dine produktionsstop med 75-100% ved hurtig og effektiv rengøring og desinfektion af dine transportbånd.

Helt uden kemi: Undgå kontaminering af dine produkter og spar penge på rengøringsmidler.

HACCP certificeret: Med 180°C varm damp og udsugning med vandfilter og UVC-lys sikrer du hygiej nen på dine transportbånd.

Sundhed og trivsel: Uden kemi sikrer du bedre arbejdsforhold og arbejdsmiljø for dig og dine ansatte (FN’s verdensmål nr. 3).
Ansvarligt forbrug og produktion: Uden kemi og med op til 93% vandbesparelse i forhold til traditionelle rengøringsmetoder minimerer du dit forbrug (FN’s verdensmål nr. 12).

Klima-indsats: Uden kemi og med op til 93% vandbesparelse i forhold til traditionelle rengø ringsmetoder minimerer du din miljøbelastning (FN’s verdensmål nr. 13).

Manuel rengøring: Vakuumsuget leder luften og resterne fra det rengjorte transportbånd til maskinens vandfilter, hvor alle partikler vaskes ud af luften samtidigt med, at den bestråles med UVC-lys. Denne unikke filtrering og UVC-bestråling sikrer, at den luft, som ledes retur i din produktion, er helt ren - 99,9% af alle allergener, bakterier og virus er elimineret.

En mobil løsning: Med BlueEvolution maskinens store kvalitetshjul kan du nemt og hurtigt komme rundt i din produktion og rengøre dine transportbånd. Med farvekodet rengøringsudstyr kan du sikre adskillelse af udstyret mellem afdelinger, områder eller allergentyper.

Mange funktioner i en løsning: Med BlueEvolution maskinens store udvalg af rengøringsudstyr kan du også rengøre gulve, lofter, vægge, maskiner, borde, kølerum, frostrum uden afrimning mm. 

Alle overflader: Med BlueEvolution maskinen kan du rengøre alle overflader, bl.a. rustfri stål, fliser, glas, epoxy, plast, gummi, maling, beton, terrazzo, keramik, vinyl og natursten.

Vi vil meget gerne komme og vise dig hvordan BlueEvolution BEbelt virker, for du vil blive overrasket over, hvor rent der kan blive, dér hvor du måske har opgivet at komme rigtig i bund eller har haft svært ved at komme til.

Ring til os på 61 279 379,  skriv en mail til info@dansk-procesventilation eller kontakt os via online formular for at lave en aftale om en gratis demo.

Du kan se mere på vores hjemmeside om BlueEvolution eller gå direkte til hjemmesiden med BEbelt - og også se alle maskinerne og rengøringstilbehøret på vores webshop.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

JJ
Jørn Jensen
Head of Sales BlueEvolution
+45 61224324 jorn.jensen@dansk-procesventilation.dk

Send til en kollega

0.062