23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv en del af den store udstilling på Building Green København

Ansøg om en stand på årets største event for bæredygtighed i byggeriet, og vær med som udstiller i den store udstilling.

Når Building Green København åbner dørene den 1.-2. november i Forum, står intet mindre end 170 udstillere klar til at inspirere til et grønnere byggeri gennem løsninger og produkter med bæredygtige tiltag – skal du også have en stand?

Building Green København er et event, der sætter fokus på bæredygtighed i byggeriet. Det er den ideelle markedsføringsplatform, da rammerne giver dig mulighed for både at møde førende beslutningstagere og fremtidige kunder fra byggebranchen. Du kan vise dine bæredygtige tiltag frem til byggebranchen, skabe nye kontakter og være med til at præge agendaen.

Alle udstillere bliver også en del af den generelle markedsføring af Building Green København, som vi markedsfører gennem vores digitale kanaler og vores samarbejdspartneres store netværk, landsdækkende aviser og fagblade. Din virksomhed bliver altså også markedsført via mange aktiviteter på tværs af vores platforme.

Vil du være med til at inspirere til mere bæredygtighed i byggeriet?

Kontakt Sales & Relations Manager Henriette Engel på +45 2211 7015 eller på sales@buildinggreen.eu for at høre mere om mulighederne. Du kan også læse mere her.

Vi glæder os til at se dig i Forum i november!

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.032