23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi byder med stor glæde velkommen til Project Manager Doina Iov hos Adding Engineering.

Doina Iov er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor hun bliver tilknyttet Aalborg-afdelingen.

Doina har en international civilingeniøruddannelse med speciale i termiske maskiner, samt en civilingeniøruddannelse med speciale i bæredygtig energiteknik fra Aalborg Universitet.

Hun har mange års erfaring i internationale projekter inden for design, energi og procesteknologi, der bidrager til omstillingen fra fossil til vedvarende energi.

Doina har i 16 år været ansat hos Aalborg Industries ApS (nuværende Alfa Laval Aalborg ApS), først som udviklingsingeniør i forskellige afdelinger og senest i Business Unit Boiler Systems.

Hun har arbejdet med produktudvikling af nye standardprodukter fra konceptidé til produktlancering og validering ved hjælp af matematisk modellering og termisk beregning, udvikling af skræddersyede løsninger ud fra kundekrav, samt teknisk design afklaring med brede grænseflader. Hun har arbejdet både internt med salgs-, projekt- og ordreudførelsesteams og eksternt med kunder og leverandører.

Doina har et kundefokuseret mindset; og har god erfaring med at forstå kundernes behov og få disse opfyldt i praksis.

Senest kommer hun fra en stilling som international standard- og certificering ingeniør hos Blue World Technologies A/S, der fokuserer på produktdesigns overholdelse af sikkerhedsforskrifter.

Hun er vant til at kaste sig ud i nye udfordringer, samt at skabe sig et overblik over både tekniske og kommercielle opgaver. Doina vil således styrke virksomhedens kompetencer i projekter inden for energi-, engineering- og procesindustrien.

 

Spidskompetencer:

·       Bæredygtig Energi

·       Kedelanlæg

·       Procesanlæg

·       Procesudstyr

·       Instrumentering

·       Normer og standarder

·       Teknisk design/projektledelse

 

Vi byder velkommen til Doina Iov ved Adding Engineering.

 

www.adding.dk

 

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047