23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Et Grønt Skridt Foran”: Verdo lancerer podcast om den grønne omstilling

Ny podcast-serie fra Verdo går bag om den grønne omstilling af energisektoren. Der er brug for, at vi snakker sammen og snakker om det, lyder det fra Verdo.

Klimaforandringerne har skabt en brændende platform, der gør det bydende nødvendigt at handle, og energisektoren er én af de sektorer, der virkelig kan være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling. Det mærker man også hos Verdo, hvor årtiers forsyning med fossile brændsler er på vej væk til fordel for nye teknologier og løsninger, der nogle gange er så nye, at de knap er opfundet endnu.

”Det går hurtigt i de her år, og det skal det også, men det er vigtigt, at vi husker at snakke om, hvor vi er på vej hen. Det gælder både, når man som ekspert eller fagperson samarbejder og deler viden med resten branchen, og når forbrugerne får nye muligheder for at spare på energien med nye løsninger,” forklarer Tine Martlev Pallesen, kommunikations- og marketingchef hos Verdo.

Det er baggrunden for Verdo’s nye podcast-serie, der har fået navnet ”Et Grønt Skridt Foran”. I serien møder man fagfolk fra Verdo, der sammen med eksperter fra andre dele af den danske energisektor vender nogle af de helt store spørgsmål som for eksempel: Hvilke nye teknologier skal i spil i takt med at kul, olie, gas og biomasse bliver udfaset? Hvad kan de forskellige teknologier bidrage med? Hvordan skal de sættes sammen? Og ikke mindst, hvordan påvirker det forbrugerne og samfundet? 

”Jeg håber, at podcasten kan bidrage med gode perspektiver på, hvordan vi sammen kommer et grønt skridt foran i energisektoren i Danmark. Og så håber jeg også, at det for nogle kan give et indblik i nogle af de store opgaver, vi arbejder med i de her år. Selvom det er fagfolk, der folder deres viden ud, forsøger vi at gøre det så ligetil som muligt, så alle interesserede kan følge med. Vi tager også gerne imod spørgsmål, der vedrører fremtidens energiforsyning. Det kan jo være, at man kunne tænke sig et svar fra en af vores eksperter,” fortæller Tine Martlev Pallesen.

”Et Grønt Skridt Foran” kan hentes i alle gængse podcast-afspillere som for eksempel:

Apple Podcast: Et Grønt Skrit Foran 

Spotify: Et Grønt Skridt Foran

Google: Et Grønt Skridt Foran

Første sæson består af seks episoder, som udgives frem imod sommerferien.

 

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Kontaktperson

BO
Bjørn Olsen
Presseansvarlig
+45 24 69 14 13 bjol@verdo.com

Send til en kollega

0.031