23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny salgschef skal finde spændende vinkler ind på IoT markedet

Jakob Skovgaard er blevet Micro Technics nye salgschef for deres Iot-forretninger og vil med sin forståelse og viden, i at integrere nye modeller i ellers etablerede forretninger, skabe spændende nye veje ind på IoT-markedet.

Jakob Skovgaard har valgt at blive en del af Micro Technic A/S og vil med sin forståelse og viden, i at integrere nye modeller i ellers etablerede forretninger, skabe nye veje ind på IoT-markedet.

  

Jakob kommer fra en tidligere stilling som Business Unit Manager i Demant koncernen, hvor han har været i mange år.  

Hans fokus er at vise, hvordan Micro Technics IoT-serie; Skylark, ikke bare kan effektivisere virksomhedernes processer, men også skabe ressourceforståelse og typisk være et bæredygtigt skridt på vejen. Det er igennem hans store passion for kulturforståelse, strukturelle ændringer og organisationsforståelse, at han vil videreudvikle og tilgå sit arbejde med Skylark-serien.  

 

”Det er ikke ”bare lige” at inkorporere nye forretningsmodeller, det kræver meget arbejde at visualisere og bringe de nye historier i spil – både internt og eksternt. Det er essentielt, at man holder et skarpt fokus på de mål man gerne vil opnå.” – pointerer Jakob Skovgaard

 

Det står klart for Jakob, at dataopsamling og -forståelse er et essentielt step mange virksomheder kan tage for, ikke bare at optimere deres processer, men også få en bedre forståelse af, hvordan de kan minimere deres ressourceforbrug. Det var særligt denne mulighed for et mere bæredygtigt perspektiv og salg, at Jakob besluttede sig for at blive en del af Micro Technics IoT-rejse og være med til at udbrede teknologi, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig verden.  

 

”Micro Technics Skylark-serie er en fleksibilitet og design mulighed, der gør det muligt at forme den efter et hvert datalogging behov som kunden skulle stå med. Det er her Micro Technics egen ingeniør og produktion afdeling går op i en højere enhed.” – Jakob Skovgaard    

 

Som et hus, der kan det meste og med så mange års erfaring kunne Jakob se, hvordan man som sælger har mulighed for at følge produktet fra start til slut hos Micro Technic. Jakob føler derved, at han har en meget bedre føling med kundernes projekter og derved også kan skabe en bedre oplevelse for kunden.  

Micro Technic er glade for tilføjelsen af Jakob Skovgaard i teamet og kan allerede se, hvordan hans erfaringer med operationel optimering og boost af forretningens ydeevne kommer til gavn i hans tilgang til kunden og deres behov. 

 

Micro Technic udstiller på EOT i Herning og her har man mulighed for at hilse på Jakob Skovgaard, alle tre dage, på stand M9838. 

Vil du følge med løbende i Micro Technics nye medarbejdere og andre nyheder kan man følge dem på LinkedIn i dag og måske også finde inspiration til produktionsoptimering vha. dataindsamling. 


https://www.linkedin.com/company/micro-technic-a-s  

Micro Technic A-S
Smedevænget 5
5560 Aarup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59647628
P nummer: 1002101383

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032