23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AEA leverer nyt solvarmeanlæg til Roslev Fjernvarme

Anlægget skal supplere eksisterende fliskedel

Projektet hos Roslev Fjernvarme A.m.b.a nærmer sig sin afsluttende fase og i og med at alle tests er gennemført, er anlægget hermed i fuld driftProjektet hos Roslev Fjernvarme A.m.b.a nærmer sig sin afsluttende fase og i og med at alle tests er gennemført, er anlægget hermed i fuld drift.

Aktive Energi Anlæg A/S har som totalentreprenør leveret og etableret et komplet 8.467 m² solvarmeanlæg med tilhørende installationer til Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. Anlægget er etableret på et ca. 29.500 m² areal nordvest for det eksisterende varmeværk. Der er etableret samkørsel med værkets nuværende teknik, bestående af den eksisterende fliskedel og de 3 oliefyrede kedler, til de nye installationer via en ny transmissionsledning fra det nye solvarmeanlæg.

 De nye installationer er etableret i det eksisterende teknikrum på værket.

 Roslev Fjernvarmeselskab A.m.b.a. vil med denne kombination kunne anvende fliskedel/oliefyrede kedler i vintersæsonen og solvarme om sommeren.

 Klik ind på vores hjemmeside for at læse en meget mere detaljeret beskrivelse af projektet, og kontakt projektleder Bjørn Waage Petersen, hvis du vil høre mere eller har behov for en lignende løsning.

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28098197
P nummer: 1010736303

Send til en kollega

0.046