23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DESMI Ocean Guard vinder ordre på 14 ballastvandssystemer til Maersk Line.

DESMI Ocean Guard A/S meddeler, at de skal levere 14 RayClean™ systemer til rensning af ballastvand. Systemerne skal installeres i en serie af Nye Maersk Line containerskibe, som skal bygges på COSCO Zhoushan-værftet i Kina

Ballastvandssystemerne RayClean™ 500 BWTS forventes leveret i 2016 og 2017 og skal installeres på syv Maersk Line containerskibe. Ordren indeholder desuden optioner for to yderligere contaierskibe.

Michael Heimann fra Maersk Line udtaler: ”Vi er begejstret for dette samarbejde og trygge ved at DESMI Ocean Guard kan levere det rette system til dette projekt.

Rasmus Folsø, CEO for DESMI Ocean Guard tilføjer: ”Vi er rigtig tilfredse med denne kontrakt som er resultatet af et langt og behageligt samarbejde med Maersk. Faktisk er RayClean™ systemet udviklet i tæt samarbejde med Maersk og derfor tilgodeser løsningen alle de krav som shipping giganten har til ydeevne, driftsomkostninger og brugervenlighed. Analyse af de samlede ejer-omkostninger har vist os, at RayClean™ systemet vil give betydelige operationelle besparelser til Maersk Line i forhold til konkurrerende systemer, det lave energiforbrug og den lange levetid på UV-lamperne. Samtidig er RayClean™ certificeret til brug på ekstremt lave UV-transmissions-niveauer, der ikke modsvares af noget andet system på markedet”. UV-transmission er et mål for, hvor beskidt og udfordrende vandet er at behandle for et UV-baseret system. Jo lavere U-transmissionen er, jo mere udfordrende bliver vandet at behandle i henhold til IMO og US Coast Guards standarder for udledning.

En anden afgørende faktor for, at valget faldt på RayClean™ systemet var, at DESMI Ocean Guard har afsluttet alle de nødvendige tests udført i forbindelse med den amerikanske kystvagts typegodkendelse. Samtidig var en ansøgning på den fulde typegodkendelse indgivet til US Coast Guard tidligere på året.

Denne kontrakt for DESMI Ocean Guard er den seneste i en række af kontrakter, herunder levering af et RayClean™ system til den canadiske flådes nye ’Arctic Offshore Patrol’ skibe og retrofit-projekter med den danske skibsreder Nordana.

Besøg DESMI Ocean Guards hjemmeside på: www.desmioceanguard.com

DESMI Danmark A/S
Tagholm 1
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29798362
P nummer: 1012758509

Send til en kollega

0.031