23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker Hannifin lancerer ny højtydende stempelpumpe til industrielle applikationer

Parker Hannifin har øget sit sortiment af højtydende hydrauliske pumper med lanceringen af den nye PV 360 model. Stempelpumpen er velegnet til tunge mobile og industrielle applikationer, der arbejder med arbejdstryk op til 350bar/420 bar.

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control teknologier, har øget sit sortiment af højtydende hydrauliske pumper med lanceringen af den nye PV 360 model. Den nye variable, 360 cc / omdr. stempelpumpe er udviklet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af tunge mobile og industrielle applikationer, der arbejder med arbejdstryk op til 350 bar/420 bar, hvor den nye pumpe leverer fremragende ydeevne og pålidelighed.

Med et stort servo stempel for usædvanlig hurtig reaktion, er PV 360 ideel til brug i kraner og løftegrej, presser, metalstøberimaskiner, hydrauliske power units og en række tunge marine applikationer. Pumpen er især blevet konstrueret til områder, hvor hydrauliske systemer allerede udsættes for stor påvirkning af kræfter, da pumpen bruger Parkers ripple chamber teknologi, som gør det muligt at producere op til 60% mindre tryk og flow pulsationer end sammenlignelige pumper. Dette betyder færre påvirkninger i systemet, og herved minimeres risikoen for løse hydrauliske forbindelser og forebygger skader på andre komponenter, samtidig med at støjen minimeres under drift.

Desuden omfatter PV 360 en række andre innovative funktioner, der forbedrer ydelse, stabilitet og effektivitet. For eksempel tilbyder den nye pumpes modulære konstruktion ekstraordinær fleksibilitet med en bred vifte af kompensatorvalg, herunder standard tryk, fjernstyret trykaflastning, proportional regulering , samt effekt begrænsning. Pilotventiler kan også monteres direkte uden rør, hvilket gør det muligt at udføre en hurtig og enkel konvertering på stedet, når behovet opstår.


Måske vigtigst af alt, PV 360 har 100 % reardrive og er udstyret med en let tilgængelig maks. volumen skrue. I konfigurationer som dobbeltpumpe, kan begge pumper anvendes ved fuldt flow og nominelt tryk på samme tid, samt drives af kun én motor.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Send til en kollega

0.031