23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Seminarer og kurser med fokus på sikkerhed for mennesker og maskiner

Så foreligger Pilz’ kursusprogram for 2010. I det nye kursusprogram præsenterer Pilz et omfangsrigt udvalg af seminarer og produktkurser – tilmeld dig allerede nu og få styr på bl.a. maskinsikkerheden.

Maskiner og anlæg bliver mere og mere komplekse, men de skal samtidig være enkle at betjene. Maskinsikkerhed får i den forbindelse stadig større betydning. Standarder og bekendtgørelser i f.eks. Maskindirektivet skal overholdes.
Automatisering er stadig nøglen til en effektiv produktion. Den åbner døren for en forbedret produktkvalitet og faldende omkostninger.

Deltag f.eks. på vort nye basiskursus i automatiseringssystemet PSS4000, et nyt PLC-system, der kan forenkle og økonomisere alle automatiseringsopgaver eller bliv ”Maskinsikkerhedsekspert” på et tre-dags seminar, hvor du kommer 360 grader rundt om emnet maskinsikkerhed. Mulighederne er mange - har du specielle behov eller ønsker, skræddersyr vi gerne et specielt seminar-/kursusforløb lige netop til din virksomhed.

Vores kursusinstruktører er specialister inden for deres område. De er parate til at udvikle løsninger i samarbejde med dig og vise dig, hvordan du optimalt udvælger ressourcer og bruger disse på en skånsom måde.

Læs mere og hent det nye kursusprogram på www.pilz.dk/training-dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047