23948sdkhjf
Del siden

Pilz Skandinavien K/S

Pilz Skandinavien er datterselskab af Pilz GmbH & Co. der med mere end 2000 medarbejdere over hele verden er førende inden for sikker automationsteknologi. Produkterne omfatter kontrol- og overvågningsrelæer, sikkerhedsrelæer, programmerbare sikkerheds styringer, sikre BUS systemer, sensorer, lysgitre/lysbomme, mekaniske sikkerhedskontakter, betjeningspaneler, tekstdisplays og servoløsninger.

Udover komponenter tilbyder Pilz også et bredt udvalg af serviceydelser, der bl.a. omfatter rådgivning og kurser.

Kundeorientering
En virksomhed lever i kraft af sine kunder. Hos Pilz skal ægte kundenærhed være synlig på alle niveauer og områder. Vi vil overbevise ved hjælp af individuel rådgivning, fleksibilitet og pålidelig service.

Førende på verdensmarkedet ved at være førende inden for teknologi
Vi tilpasser os de aktuelle behov på markedet. Derfor kan vi altid tilbyde dig innovative løsninger inden for sikker automation. Vi er førende på markedet inden for væsentlige delområder i forbindelse med sikker automation og sikrer dermed vores føring inden for forskning og teknologi.

Helhedsløsninger
Som leverandør af løsninger til sikker automation tilbyder vi individuelle helhedsløsninger. Hertil hører innovative produkter og omfattende serviceydelser.

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031