23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsrelæet PNOZsigma - Sørger for, at du kommer op i omdrejninger

PNOZsigma fra Pilz overvåger nu stilstand, omdrejningshastighed og omdrejningsretning.

Pilz udvider PNOZsigma-serien af sikkerhedsrelæer: Det nye PNOZ s30 overvåger stilstand, omdrejningshastighed og omdrejningsretning. De væsentlige fordele for brugeren er, at han/hun kan arbejde sikkert med åbnet beskyttelsesdør samt opnå reducerede klargøringstider og hurtigere adgang til maskinen efter påbegyndelse af stilstand. Ved brug af den nye hastighedsvagt kan kravet om sikker hastighedsovervågning i henhold til det nye maskindirektiv desuden opfyldes.

PNOZ s30 egner sig til alle gængse motorfeedbacksystemer og nærhedsafbrydere på markedet.
PNOZ s30 betjenes komfortabelt med en drejeknap. Kombineret med monokrom-displayet sparer dette tid ved idrifttagning og udskiftning af apparater, fordi der ikke kræves separat software. Displayet viser de indstillede grænseværdier og parametre samt den aktuelle hastighed.

Hvis en parametreret advarselstærskel nås, afgiver hastighedsvagten et forvarsel til motorstyringen. På denne måde kan unødvendige frakoblinger eller hård frakobling undgås og produktiviteten hermed øges.

Chipkortet letter udskiftningen af apparater

Stilstand, omdrejningshastighed og omdrejningsretning kan frit parametreres med PNOZ s30. Der kan derudover vælges en positionsovervågning af aksen i forbindelse med stilstandsregistrering. Dermed overvåges akslens absolutte position sikkert. Dette beskytter f.eks. i klargøringsdrift mod uønskede aksebevægelser. Parametrene for en applikation gemmes på det tilhørende chipkort og kan helt enkelt overføres fra et apparat til et andet. Det reducerer tidsforbruget og omkostningerne, fordi der ikke er brug for et softwareværktøj til udskiftningen af apparatet. Derudover er parameterdataene beskyttet med en adgangskode og dermed sikret mod manipulationer og utilsigtede ændringer.

Den passende løsning til enhver hastighedsovervågning

Pilz udvider sin portefølje for hastighedsovervågning med hastighedsvagten PNOZ s30. Mens PNOZ s30 bruges som stand-alone-modul, anvendes hastighedsmodulet i det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti altid, når der i en applikation skal overvåges yderligere sikkerhedsfunktioner. Hvis der er behov for korte reaktionstider eller udvidede sikkerhedsfunktioner, f.eks. sikre bremsefunktioner i forbindelse med vertikalakser, tilbyder Pilz med den sikre servoforstærker PMCprotego DS en sikkerhedsløsning, der er integreret i drevet. Det nye automatiseringssystem PSS4000 anvendes til hastighedsovervågning i maskiner i netværk.

www.pilz.dk

Hent et datablad på PNOZ s30:

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.032