23948sdkhjf

Scan Industries modtager ordre på El-kedel til Gram Fjernvarme

| Medlemsnyhed | Indrykket af AS SCAN

Scan Industries modtager ordre på El-kedel til Gram Fjernvarme

Ny kedelordre er afgivet til Scan Industries

as:scan Industries skal levere endnu en elkedel til Fjernvarmesektoren, kedlen kan anvende overskudsstrøm fra vindmøller, samt indgå i balancemarkedet til regulering af net-frekvensen.

For få dage siden kunne administrerende direktør, Michael Vejlgaard, as: scan Industries i Hvide Sande, sætte sin underskrift på leveringen af endnu elkedel til brug i fjernvarmesektoren. Det er Gram Fjernvarme A.m.b.a., som har valgt at være på forkant med udviklingen inden for brugen af overskudsenergi fra vindmøller, og ikke mindst at kunne deltage meget aktivt med frekvensregulering af el-nettet, idet hele kedlens kapacitet kan udnyttes i frekvensregulering. Kedlen er speciel designet til at køre med en ekstrem lav tomgangslast, hvilket gør den yderst konkurrencedygtig til netop frekvensregulering. Anlægget som skal leveres til Gram Fjernvarme A.m.b.a. er et mellemstort anlæg på 10 MW tilsluttet 15KV nettet.

For AS SCAN var det den første licitations sag til fjernvarmeindustrien og det drejer sig om en total installation. Projektet omfatter hele højspændingsdelen, lavspænding, automation, kedel og rørinstallation. Rambøll, som har stået for licitationen, havde udført et ratings system, hvor leverandørerne blev målt på pris, teknisk løsning og serviceorganisation. Skalaen gik til 10 og SCAN scorende 9.9 – 10 & 10, hvilket er yderst tilfredsstillende, da det netop er de områder SCAN har lagt vægt på at, optimerer gennem de sidste to år.

En tildeling på sådanne vilkår forpligter, og SCAN ser frem til at komme i gang med projektet som starter i midten af august. For Driftsmester Lars M. Damkjær, har det hele tiden været den tekniske løsning som har været første prioritet, men det gjorde ikke noget at kedlen så godt ud, da den skal stå lige bag det store nye vinduesparti ud mod vejen.

Scan takker Gram Fjernvarme A.m.b.a og Rambøll for tildelingen og ser frem til at komme i gang med projektet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AS SCAN

Fabriksvej 14
6960 Hvide Sande
Danmark
AS SCAN

Send til en kollega

0.094