23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service af pumper på et af Danmarks største kraftværker

Vedligeholdelse af teknisk udstyr er noget, som mange overser eller undervurderer. Det er dog en vigtig del i forhold til at sikre optimal drift af produktionsanlæg og give dig og din virksomhed den tryghed, som I har brug for.

Hos Grønbech har vi netop hjulpet en kunde med service og levetidsforlængelse af kølevandspumper på et af Danmarks største kraftværker.

Mange års erfaring giver os en fordel
I begyndelsen af året blev vi kontaktet af en god kunde som grundet nuværende situation i energisektoren, ønskede at levetidsforlænge to hovedkølevandspumper og to hjælpekølevandspumper.
Vi tog ud og besøgte kunden, så vi sammen kunne finde frem til den bedste løsning, da ingen sag som regel er den samme.  Med mere end 25 års erfaring inden for faget, fik vi hurtigt lavet en grundig plan, så de nødvendige materialer og reservedele kunne bestilles hjem til opgaven og projektet kunne skydes i gang.

Arbejdet begyndte som planlagt; de nødvendige reservedele og materialer var leveret til kundens site, pumperne blev demonteret og adskillelsen af pumperne blev påbegyndt i to teams. I forbindelse med at processen skred frem, blev det nødvendigt at efterbestille få dele, som dog ankom hurtigt. Vi havde det rette antal serviceteknikere på opgaven, fulgte den nøje tilrettelagte plan, og udført det aftalte og nødvendige arbejde.

Uanset om arbejdet foregår på et af Danmarks største kraftværker, som her, eller om servicen udføres på et mindre anlæg, sætter vi en ære i at yde vores bedste, så vi opfylder aftalen til kundens tilfredshed.

Vi er eksperter i arbejdet med pumper
Hos Grønbech er vi eksperter inden for service af pumper. Mange års erfaring hjælper os til hurtigt at finde løsninger til opgaverne, så vi ikke spilder kostbar tid, men kan begynde på selve arbejdet hurtigt og udføre det ekstremt effektivt. Dette gælder uanset størrelsen og kompleksiteten af opgaven/projektet.
Siden vores grundlæggelse har samfundet ændret sig markant, og vi har med vores innovative, forandringsparate tilgang, tilpasset os markedet hurtigt og effektivt. Vi udfører bl.a. service af pumper og pumpestationerne i hele Danmark - både planlagt og akut.
Vi har høje ambitioner og står altid klar til at bidrage med rådgivning, som medvirker til at realisere jeres visioner.

Du kan læse mere om Grønbech Service her: https://gronbech.dk/service

 

Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12069502
P nummer: 1002916108

Kontaktperson

JE
Jette Errebo
Marketingchef
jer@gronbech.dk

Send til en kollega

0.047