23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Transformation er på dagsordenen på Build in Wood

På Build in Wood har du mulighed for selv at "bygge" din egen konference og vælge mellem 4 fagspor i alt. På den måde får du tilpasset viden, der passer til dine ønsker og behov.

"Byg" din egen konference – vælg mellem 4 fagspor! På Build in Wood den 23. & 24. maj kan du høre en masse spændende indlæg om træbyggeri. Du har desuden også muligheden for at "bygge" din egen konference og vælge mellem 4 fagspor i alt - 2 hver dag, så du får ny og spændende viden, der passer til dine ønsker og behov.

Du kan blandt andet vælge sporet Transformation. For at spare ressourcer og reducere CO2-udledningen er det mere relevant end nogensinde at tale om, hvordan vi kan transformere eksisterende bygninger. Sporet er på engelsk, og du kan høre om forskellige transformationsprojekter, se inspirerende arkitektur og høre hvordan man kan bruge træ, når man omdanner og transformerer bygninger.

Hør 3 spændende indlæg på Transformationssporet

På sporet kan du høre 3 forskellige indlæg, der alle sætter fokus på transformation  og brugen af træ i omdannelsen. Du kan blandt andet høre fra Taba Rasti, senior partner, Foster & Partners om Ombú, der er en transformeret kontorbygning i Madrid og et eksempel på hvordan man kan genbruge og transformere en bygning med træ. Projektet har pustet nyt liv i en historisk industribygning og revitaliseret det omkringliggende område. 

Dertil kan du også høre et indlæg med Thomas Andersen, afdelingschef konstruktionsdesign, AI. Trækonstruktioner i nye bygninger er allerede almindelige, men kunstig intelligens viser, at træ også er velegnet til omdannelse af gamle bygninger. Thomas uddyber praktiske udfordringer, men også de mange fordele som træ giver, når man arbejder med eksisterende strukturer og AI. 

Det sidste indlæg med Helene Engebretsen Kjosbakken, civilingeniør, WSP handler om transformationen af den brandskadede skole, Kirkebygden i Norge. Projektet tilstræber en reduktion af klimagasudledningen pr 50 %. Udover designvalg, tekniske løsninger og problemstillinger omkring de eksisterende bygninger, fokuserer Helene i sit indlæg også på projektprocessen, tværfaglig tilgang og problemstillinger, der er specielle for CLT-design.

Når du tilmelder dig konferencen, så husk at vælge spor. Læs mere om konferencen og tilmeld dig her. 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.093