23948sdkhjf

DAV NORDIC designer overdækninger med solcelletag til ladest

| Medlemsnyhed | Indrykket af DAV NORDIC A/S

Som et resultat af Infrastrukturplan 2035 øger Vejdirektoratet antallet af el-ladestandere ved de danske veje og etablerer 4 ladeparker med i alt 42 el-ladestandere. DAV NORDIC leverer egenudviklede og stilrene overdækninger med solcelletag hertil.

Vejdirektoratet laver el-ladeparker ved rastepladser

Vejdirektoratet er i gang med at implementere Infrastrukturplan 2035 og etablerer nu el-ladeparker ved 4 eksisterende rastepladser. Parkerne placeres ved rastepladserne Lillebælt Syd, Lillebælt Nord, Tappernøje Øst og Tappernøje Vest. DAV NORDIC vandt udbuddet og har til projektet designet en flot og stilren overdækning med solcelletag, med solceller fra Solar Polaris.

”Vi er meget glade for og stolte over den løsning, vi har designet. Vi har stor erfaring med overdækninger til cykelparkeringer, gangarealer mv. og ser et stort potentiale i overdækninger med solceller. Vi har flere løsningsmodeller på vej og kommer snart med et komplet program” udtaler adm. direktør Ulrik Toft Mortensen.

Hver stander i de nye ladeparker har 2 ladepunkter og de i alt 42 ladestandere kan via solcellerne levere 275.000 kWh årligt, som svarer til ca. 4.000 batteriopladninger/optankninger. Det var en betingelse fra Vejdirektoratet, at ladestanderne delvist kunne fødes med strøm fra egne solceller, og samtidig var der fokus på lave vedligeholdelsesudgifter og et æstetisk flot design. Det kunne DAV NORDIC levere og ladeparkerne bliver etableret i perioden marts til juni 2023. Læs mere om projektet her.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DAV NORDIC A/S

Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Danmark
DAV NORDIC A/S

Send til en kollega

0.078