23948sdkhjf

Dansk IoT-løsning får debut på Embedded World

| Medlemsnyhed | Indrykket af Micro Technic A-S

Micro Technic meddeler, at de I år skal udstille på Embedded World i Nürnberg, hvor de præsenterer deres innovative og fleksible IoT-løsning; Skylark.

Micro Technic meddeler, at de I år skal udstille ved den internationale messe Embedded World Exhibition&Conference i Nürnberg for første gang.
 
Embedded World Exhibition&Conference, som afholdes den 14. til den 16. marts, er en af de største internationale messer for indlejret teknologi.   
Ved Embedded World vil besøgende opleve en messe rettet mod elektroniske systemer, distribueret intelligens, e-mobilitet, energieffektivitet, IoT og meget mere. Som besøgende vil man se en bred vifte af produkter som hardware, applikationssoftware, systemer og tjenester.
Embedded World har mere end 30.000 professionelle besøgende og giver mulighed for at netværke med andre fagfolk fra automobilsektoren, informationsteknologi- og telekommunikationssektoren, industri- og forbrugerelektroniksektoren m.m., samt give et overblik af de nyeste trends inden for indlejrede teknologier.
 
Vi glæder os meget til at deltage i Embedded World og møde andre fagfolk, der også arbejder med hvordan dataindsamling kan bidrage til en mere bæredygtig og smartere fremtid.” – Frank Max Laursen, CEO Micro Technic.
 
Micro Technic planlægger at introducere deres innovative og fleksible IoT-løsning; Skylark på messen.
 
Med Skylark kan Micro Technic finde den perfekte dataindsamlingsløsning, der specialiseres efter kundens behov og opgavens forskellige kompleksiteter. Micro Technics dataindsamlingsløsninger giver en forståelse af det omkringliggende miljø, giver mere kontrol og viden om produkter og produktion, bedre forståelse af ressourceforbrug, samt giver nyt og digitalt liv til ældre maskiner.
 
IoT er det næste skridt mod en smartere og mere bæredygtig fremtid.
  
Micro Technic håber på at skabe nye kontakter på messen og uddeler gratis billetter til interesserede.
 
De uddeler billetterne på deres hjemmeside: https://micro-technic.com/en/embedded-world-2023/#hent-billet


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Micro Technic A-S

Smedevænget 5
5560 Aarup
Danmark
Micro Technic A-S

Send til en kollega

0.11