23948sdkhjf

Kompetent service- og salgsteknikker med el-teknisk baggrund

| Medlemsnyhed | Indrykket af LØWENER Industri ApS

Er du klar til at blive en del af vores hold af passionerede medarbejdere, har du hænderne skruet rigtigt på, og motiveres du af at sikre høj kundetilfredshed? Så er det dig, vi søger som service- og salgsteknikker på Sjælland.

Om jobbet
Som service- og salgsteknikker vil din arbejdsdag primært foregå hos vores kunder på Sjælland, hvor opgaverne spænder lige fra reparationer, fejlsøgning og servicering på skære- og svejsemaskiner samt eks. fremvise/demonstrere induktionsvarmere m.v., men også in-house på værkstedet i Glostrup, hvor du skal varetage service og reparation af pumper og udføre forskellige montageopgaver, alt efter behov.

Du bliver en del af vores forretningsområder – Værkstedsteknik, Maskinteknik og Procesteknik.

Alt efter situationen løser du dine serviceopgaver individuelt og selvstændigt eller i tæt samarbejde med dit stærke bagland i Glostrup og/eller virksomhedens udenlandske (primært europæiske) leverandører.

Din baggrund
Du er sikkert elektriker, automatiktekniker eller lign. Vigtigst er det dog, at du har solid erfaring med elektriske anlæg og diagrammer.
Desuden er det en ekstra fordel, hvis du har et godt salgstalent gemt i dig, så du kan se hvor der er muligheder for mersalg, når du er ude ved kunderne.

Du skal søge stillingen fordi du:

  • Kan lide et job med vekslende arbejdsopgaver.
  • Har teknisk flair – plus gerne salgsflair.
  • Er struktureret, omhyggelig og kvalitetsbevidst.
  • Trives med rollen som bindeled mellem flere afdelinger og kunder.
  • Er typen, der har et smil på læben, har lyst til at gøre en forskel og yde en god service over for vores kunder.

Vi tilbyder:
Løwener er en veletableret dansk virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg   på tingene samt gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. I Løwener er der højt til loftet i en flad organisationsstruktur. Vi lægger vægt på et sundt og godt arbejdsmiljø, vidensdeling og samarbejde om at nå de mål, vi har sat os. Du kan se frem til en synlig ledelse og forvente kvalificeret sparring. Du får overenskomstbaseret aflønning og pension og virksomhedsbetalt sundhedsforsikring. Herudover får du selvfølgelig stillet et servicekøretøj samt PC-udstyr til rådighed for udførelsen af arbejdet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk.

Sådan søger du
Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder, at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “ Søg Job”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Søg jobbet HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
LØWENER Industri ApS

Send til en kollega

0.125