23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Del 2: Køb af Nordex N60 1,3MW mølle og 8 uplanlagte stop

Spica Technology købte en 20-år gammel Nordex vindmølle. Efter to måneder, var status at møllen havde 8 uplanlagte stop

Efter købet af den 20-år gamle Nordex 1,3MW mølle i Filskov, gjorde Benny og Anders, ejere af Spica Technology, status efter to måneder. Møllen havde uplanlagt stået stille otte gange - alle gange forårsaget af styringsfejl. 

Som mølleejer vil man helst være dette scenarie foruden, da disse unødvendige driftsstop er lig med en tabt produktion samt udgifter til serviceudkald. Altsammen medvirkende til tab af omsætning. 

Derfor bliver det næste naturlige, og planlagte, skridt for Spica Technology, at optimere møllen med vores egenudviklede styring: Spica Retrofit Controller

Fra starten var formålet med vindmøllen, at bruge den som en user-case, der giver et helt klart billede af, hvordan den årlige produktion (AEP) på en ældre mølle er henholdsvis før og efter en styringsopgradering. 

"Nu har vi allerede et klart billede af driften inden vi opdaterede den, så vi ser frem til at reducere de mange stop til et minimum, efter vi har opgraderet med vores styring, hvilket er hvad vi erfarer fra de andre møller, vi har optimeret." - fortæller Anders B. Jensen, CTO hos Spica Technology. 

Følg med fremover når vi fortsætter med at dele ud af vores erfaringer med at retrofitte en 20-år gammel mølle. Vi vil løbende fortælle om bump på vejen og resultater af investeringen. 

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Facts om Spica Retrofit Controller

  • Benyttet siden 2013
  • Det mest brugte retrofitsystem i Europa
  • Garanteret levetidsforlængelse af din mølle
  • Designet til at passe alle mølletyper, idet vi tilpasser systemet til netop din mølle
     

Har du spørgsmål til vores retrofitstyring, processen omkring vores egen retrofittede mølle eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte CTO, Anders B. Jensen på tlf. 22901440. 

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

AF
Anja Feldberg
Marketingansvarlig
akf@spicatech.dk

Send til en kollega

0.046