23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Anlæg til svejserøg, slibestøv og let olietåge

MD Rustfri ønskede et nyt, energibesparende punkt-udsugningsanlæg, der skulle være fleksibel i forhold til arbejdet med både store og små emner og dække alle opgaver – svejsning, slibning, polering og let bearbejdning på manuelle drejebænke.

MD Rustfri ønskede løsningen udrustet med den nyeste energibesparende teknologi, så driftsudgiften blev lavest mulig. Desuden skulle løsningen overholde kommunens krav til filtrering. 

Punktudsugningsløsningen består af 12 sugearme i forskellig længde og dimension til udsugning af svejserøg, slibestøv og olietåge samt 3 maskintilslutninger til udsugning af slibestøv. Alle sugearme og maskintilslutninger er udrustet med SmartPower-kraftudtag med tilhørende motorspjæld, som via fælles rørsystem er tilsluttet central MultiDustBank svejserøgs- og slibestøvsfilter med automatisk differenstrykstyret renseautomatik samt Moldow-ventilator. 

Løsningen er behovsstyret via frekvens-omformer indbygget i en el-tavle. Den samlede løsning fremstår som en state-of-the-art-løsning, hvor maksimal automatik sikrer optimal energibesparelse.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094