23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se vores store udvalg af kompressorer hos Granzow A/S

Ofte er en kompressor en helt essentiel del af det produktions- eller driftssystem, den indgår i. Det samme gælder for mindre trykluftelementer. Derfor er der altid høje krav og forventninger til pålideligheden.

Med industrielle produkter i topkvalitet kan du både undgå besværet og mindske omkostningerne ved lækager, reparation, tab af drift ved fejl m.m.

Vi forhandler et stort udvalg af forskellige produkter inden for trykluft, hvilket vil sige vi har alt hvad du skal bruge når det gælder kompressorer og luftbehandling såsom adsorptionstørrere, luftfiltre og meget mere. Her kan du finde det, du mangler – også skræddersyede løsninger. Alle vores produkter er af god kvalitet, slidstærke og giver høj stabilitet. Vi leverer alt fra de helt små løsninger til det lokale maskinværksted og op til størrelsesordenen af hospitaler. Med pålidelige kompressorelementer til industrielt brug kan mange fejl og nedbrud undgås.

Vi leverer løsninger og udstyr til en lang række danske virksomheder, og hos os kan du finde kompressorprodukter fra de brancheanerkendte producenter CompAir, BOGE, JUN-AIR og Parker

Se vores store udvalg af kompressorer her

Er du i tvivl om hvilken kompressor der er bedst til lige nøjagtigt dit behov, forbrug og ønsker, så kan vores eksperter hjælpe dig med gratis rådgivning, også med miljøvenlige kompressorer.
 Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047