23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller – din videnspartner på bæredygtighed

Stigende krav til klimaberegninger kan være en udfordring for mange virksomheder, men med Lemvigh-Müller som stålleverandør er viden og sparring med i prisen. Vi kan blandt andet hjælpe med miljøvaredeklarationer og dokumentation af CO2-udledning.

Der er lovgivning om reducering af CO2-udledning på vej. Det gælder både indenfor bygningsreglementet, som har et CO2-loft, og hvor stålets CO2-udledning skal kunne dokumenteres, og i forbindelse med den kommende EU-taksonomi – et klassificeringssystem baseret på fælles definitioner af bæredygtighed.  Det stiller også øgede krav til data og dokumentation for CO2-udledning.

Vi står klar med hjælp og sparring
Som kunde hos Lemvigh-Müller får du en stærk videnspartner, der står klar med hjælp, gode råd og sparring på bæredygtighedsspørgsmål. Vi arbejder desuden aktivt på at finde leverandører med produkter, som har lavere CO2-aftryk end standarden i branchen.

Det øgede fokus på bæredygtighed er noget, vi allerede kan mærke. Anders Voldsgaard Clausen, Senior Sales Director, og Maria Steen Nørgaard, Director of Sales, Lemvigh-Müller fortæller:

 – Vi oplever i øjeblikket, at vores kunder i stigende grad efterspørger sparring og hjælp til at reducere og dokumentere CO2-aftrykket. Det ansvar tager vi gerne på os. Vores sælgere er uddannede til at vejlede om bæredygtighedstiltag, og vi hjælper med alt fra CO2-beregning på transport til data og viden for vores kunders CO2-regnskab. For køber du stål hos os, følger viden og sparring med i prisen.

Du kan trække på vores ekspertise
Vi ved, at stigende krav til klimaberegninger kan være en udfordring for mange virksomheder. Derfor tilbyder vi, at du som kunde kan trække på vores ekspertise. Vi har stor faglig viden på bæredygtighedsområdet og kan blandt andet hjælpe med miljøvaredeklarationer (EPD’er), viden om EU’s taksonomi, nye regler inden for bygningsreglementet og dokumentere CO2-udledningen på transport.

Stå stærkere når du byder på opgaver
Byder du på udbud med høje krav til bæredygtighed, hjælper vi gerne med udbudsmaterialet. Vores salgsorganisation har stor viden om DGNB-certificering og krav til EPD’er. Det er med til at sikre, at du får skruet dit tilbud helt rigtigt sammen.

Det kan Lemvigh-Müller hjælpe med: 

  • EPD'er (miljøvaredeklarationer) på stål
  • Dokumentation til DGNB-certificering
  • Viden om EU’s taksonomi
  • CO2-beregning på transport fra Lemvigh-Müller til kunde
  • Viden om og data til dit klimaregnskab 
  • Udbud hvor bæredygtighed er et kriterie
     

Dokumentation gør en forskel
Vores hjælp til klimatiltag bliver taget godt imod hos Helge Bruhn A/S Maskinfabrik. Adm. direktør Leif Mikkelsen fortæller:

– Lemvigh-Müller er klart førende på viden indenfor klimaløsninger, og det er trygt at have dem i baghånden. Igennem aGreenment-samarbejdet får vi blandt andet værktøjerne til at beregne CO2-aftrykket på det stål, vi leverer. Samtidig bliver vi informeret om nye lovkrav og nye tiltag. Det er en kæmpefordel for en virksomhed af vores størrelse, hvor arbejdet med at dokumentere CO2-aftrykket ellers hænger på mine skuldre. Her er det vigtigt at kunne trække på Lemvigh-Müllers kompetencer.

Partnerskab med fordele til dig
Vil du med på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid, så bliv aGreenment-partner. aGreenment™ er Lemvigh-Müllers partnerprogram, hvor vi deler viden og sætter fokus på ansvarlighed, bæredygtighed og tiltag indenfor CO2-reducerende løsninger.  Som aGreenment-partner vil du blandt andet blive inviteret til VIP-arrangementer og få markedsføringsmaterialer, så du kan synliggøre dit partnerskab overfor dine kunder og samarbejdspartnere. For når vi løfter i flok, bliver effekten størst.

Læs mere om aGreenment™

Sådan reducerer vi CO2-udledningen sammen
Vi aftaler faste leveringsdage – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen fra transporten af dit stål (ved akut behov kan du selvfølgelig stadig få levering til næste dag). Vi pakker bilerne bedre og optimerer antallet af lastbiler på vejene – det reducerer antallet af kørte kilometer og dermed CO2-udledningen.

Vil du vide mere?
Uanset om du bruger stål i forbindelse med industri eller byggeri, er vores sælgere klar til at hjælpe med dine bæredygtighedsspørgsmål. Ring 3695 5555 og tast 4.
 

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.063