23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ses vi på FoodTech ?

Vi er den foretrukne leverandør af rørsystemer til fødevareindustrien, og giver dig samtidig værdi for din investering


Kære kunde og samarbejdspartner,

Vidste du, at høje krav til kvalitet og hygiejne samt fokus på CO₂ besparelse gør præisolerede rørsystemer fra LOGSTOR Industry til det perfekte valg for fødevareindustrien, som i øvrigt er vores største industriområde.

Med kunden i centrum, leverer vi altid de mest ideelle standard - og specialløsninger, som i den sidste ende sikrer både indtjening, kvalitet og miljø.

Vidste du også, at den primære årsag til at fødevareindustrien oprindeligt begyndte at anvende præisolerede rør var at forhindre kondens og forbedre hygiejnen - og her spiller optimal isolering en afgørende rolle. Ved at vælge en isoleringstykkelse, der sikrer at overfladetemperaturen ligger over dugpunktstemperaturen, forhindrer man kondens og dryppen fra rørene, hvilket minimerer risikoen for bakteriedannelse markant.

Vi kan meget mere end du tror ...

Udover fødevareindustrien, tilbyder vi løsninger indenfor:  

Olie og kemisk industri
Medicinalindustri
Spildevand
... samt øvrige industrier, hvor vi med vores alsidige program leverer løsninger til alle rørinstallationer inden for hele industrisektoren. 

Skal vi mødes?
Besøg mig på FoodTech i Herning, så vi kan få en snak om, hvordan LOGSTOR Industry kan give dig værdi for din investering.

Du finder mig og min teknisk ekspert, Christian Krog Nielsen, i Hal M på stand 9614. 


Med venlig hilsen,

Kenneth Gjørup, Sales Manager Denmark, Industry 

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Danmarksvej 11
9670 Løgstør
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21330248
P nummer: 1000266977

Send til en kollega

0.188