23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lækagesøgning giver store besparelser

Vidste du, at lækagesøgning er en af de mest lønsomme og hurtigste metoder at anvende, når det gælder energibesparelser i et trykluftsystem?

Lækager udgør cirka 20-30% af det samlede energiforbrug på en arbejdsplads. Invester du i lækagekontrol, så vil du allerede kunne se et afkast i løbet af 3-6 måneder.

Et hul på bare 1 milimeter kan hurtigt løbe op i et flercifret beløb årligt.
Granzow A/S tilbyder vi LEAQS, der indebærer lækagesøgning og optimeringssoftware, der giver dig et samlet billede af de fundme lækager i din installation.
Læs mere om lækagesøgning i vores nye univers

Hvad koster ”små” lækager?
Man  kan blive overrasket over hvad lækager kan medføre af ekstra omkostninger i form af øget trykluftvolumen - også fra det, der betegnes som "små" lækager. En lækagesøgning kan i yderste tilfælde være forskellen mellem om du kører med én eller to kompressorer.

Kontakt os allerede i dag og hør mere.

Kontakt os i Granzow, hvis du vil vide mere om trykluft og kompressorer.
Vores specialiserede medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål - eller tage imod din henvendelse, hvis du allerede ved præcist, hvad du skal bruge.
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: info@granzow.dk
Web:  www.granzow.dk

Vi har mere end 85 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047