23948sdkhjf

At stå stille koster værdifulde værkstedstimer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elektro Gruppen A/S

En serviceaftale mindsker nedbrud og nedetid . Det kan nemlig hurtigt blive omkostningsfuldt at stå stille!

På Håndværkervej i Aalborg finder du Kjærsgaard Auto. Med rødder tilbage til 70’erne har virksomheden efterhånden en del år på bagen. De varetager en lang række opgaver inden for autobranchen. Derfor er det afgørende, at deres værksted fungerer, som det skal. Det hjælper vi med at sikre! ⚙️

 

Bilejerens one-stop-shop

Som autoværksted og forhandler består hovedparten af deres opgaver af reparation og salg af biler og reservedele. De udfører også klargøring, undervognsbehandling, udbedrer diverse skader, malearbejde og meget mere.

”Vi bruger Elektro Gruppen til flere forskellige ting – hovedsageligt indenfor lift og trykluft. Det er både reparation, service og lovpligtige eftersyn. Hvis vi skal købe nyt, er det også Elektro Gruppen, vi ringer til,” fortæller Mads Nielsen, værkstedschef hos Kjærsgaard Auto.

”Mange af vores lifte bliver drevet af trykluft – det samme gør meget udstyr i malerværkstedet og samtlige luftdrevne værktøjer i værkstederne. Hvis vi fx ikke kan male pga. manglende trykluft, så kan det nemt koste 200.000 kr. om dagen. Det betyder derfor ekstremt meget, at der er styr på det. Når vi har haft et nedbrud, har Elektro Gruppen været hurtige til at få det løst i fællesskab med os – om det er udbedring eller midlertidig løsning. Det gælder også, hvis det er udenfor deres åbningstid,” forklarer Mads Nielsen.

 

Nul bekymring omkring service

”Vi skal ikke tænke på noget i forhold til almindelig service eller lovpligtige eftersyn. Hos Elektro Gruppen ringer I altid i god tid i forvejen og kommer, når det passer hos os. I sørger for at kontakte os og tilpasser besøget til vores hverdag,” siger Mads Nielsen.

Du kan læse mere om vores samarbejde med Kjærsgaard Auto her 

 

Vidste du... 

...at vi også tilbyder vedligehold og service inden for: produktionsanlæg, kompressorrum/-anlæg, motorer, generatorer, pumper og meget mere?  Kontakt os for en uforpligtende snak.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elektro Gruppen A/S

Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Danmark
Elektro Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109