23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udskiftning af Kritisk Infrastruktur

Hos ITM8 spiller DataCentre en væsentlig rolle i bestræbelserne på at reducere CO2- udledningen. Derfor arbejder ITM8 intensivt på at optimere og konsolidere Deres Datacentre, så disse bruger mindst muligt strøm.

I denne forbindelse blev DataCenterGruppen, bedt om at komme med forslag på udskiftningen af de eksisternde UPS, som bestod af 5 stk. 300kVA/240kW UPS.

 DataCenterGruppen og vor underleverandør og partner Scanpotec, fik vi på meget kort tid sammensat en ny teknisk løsning og projekt for udskiftning af de eksisterende 5 stk UPS-anlæg.

 Løsningen blev en moderne, skalerbar løsning fra Centiel, baseret på deres modulære CumulusPower, som udover en uovertruffen virkningsgrad på +97% i online dobbelkonverterende drift også har markeds højest oppetid/tilgængelighed på hele 99,9999999% (9-nitaller) takket være deres DARA arkitektur (Distributed Active-Redundant Architecture).

 Det nye system på totalt 360kVA/360kW N+1 er opbygget af 2 stk. CP300 frames og 7 stk 60 kVA/60kW moduler.

For at skabe maksimal sikkerhed i driften og minimere fejlkilder blev det samtidigt besluttet at udskiftes den nuværende batteriinstallation, således at hvert modul har sin egen batteristreng.

For at sikre optimal servicetilgængelighed er de nye batterisystem opbygget med frontmonterede batterier med genanvendelse af de eksisterende batterireoler.

 Med god planlægning blev hele udskiftningen/ombygningen udført på kun 1 uge, takket være stor velvillighed fra producenten Centiel og vor underleverandør Scanpotec.

Selve omkoblingen med nedlukning af de eksisterende anlæg, samt installation, test og idriftsættelse blev udført på bare 1 arbejdsdag, hvor datacentret i mellemtiden havde en sikker forsyning fra de redundante generatorer.

 UPS blev udskiftet - UPS/batteri installation blev ombygget - elforsyninger omlagt – batterireoler flyttet – og alt sammen klaret på ”kun 1 uge”

 Endvidere har kunden opnået en væsentlig energibesparelse ved udskiftningen på mellem 450-480.000 kWh og en ROI (Return of Investment) på omkring 2 år.

 ”Der var ikke langt fra tanke til handling i dette projekt. Igennem hele forløbet har vi været overordentligt trygge, DataCenterGruppen har på alle måder holdt os godt underrettet og udvist stor fleksibilitet. Idet projektet blev gennemført under udfordrende omstændigheder, både globalt og lokalt, har vi kun stor ros til overs for hele leverancen.”

Udtaler Christian Bæk Madsen, Head of Datacenter ITM8

DataCenterGruppen
Holmstrupgårdvej 2
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10217970

Kontaktperson

Arnth B. Nielsen
Business Development Manager - Salgschef
+45 41577708 an@datacentergruppen.dk

Send til en kollega

0.063