23948sdkhjf

Udsugning og filtrering af olietåge med blødgører hos NOV

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Udsugning og filtrering af olietåge med blødgører fra ekstruderingsproces i forbindelse med produktion af fleksible rør til transport af olie og gas. Løsningen skal håndtere blødgører, håndtere kontinuerlig drift og tåle en driftstemperatur på +70oC.

Løsningen skulle kunne håndtere blødgører, hvilket vil sige, at alle komponenter, rørsystemer, olietågefiltre, ventilatorer m.v. skulle kunne tåle blødgøreren uden at blive opløst. Løsningen skulle endvidere kunne håndtere kontinuerlig drift i flere uger ad gangen. Derudover skulle der leveres et drypfrit emfang, som skulle kunne tåle en driftstemperatur på over 70oC.    

Løsningen består af et drypfrit rustfast emfang over ekstruderprocessen og to emfang i PPs-plast over hhv. kølerende og kølekar. Alle tre emfang er tilsluttet et fælles PPs-plast rørsystem, som føres til et isoleret skur på taget. I skuret er der monteret to parallelt koblede filterbatterier. Luften ledes ved hjælp af spjældstyring skiftevis gennem det ene og det andet filterbatteri med et interval på otte timer, så filterbatterierne får den nødvendige drænpause. Fra filterbatterierne ledes luften til central ventilator, som ligeledes er produceret i PPs-plast. Af hensyn til driftssikkerhed og internt arbejdsmiljø er løsningen etableret uden varmegenindvinding. Der er således monteret et separat erstatningsluftaggregat, der erstatter den luftmængde, som udsuges via olietåge udsugningen. I produktionslokalet kan alle anlæggets funktioner overvåges, og driftsparametre ændres via display.

Se hele referencen på vores hjemmeside.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Plymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, estrudering, fjernelse af olietåge

Send til en kollega

0.109