23948sdkhjf

Hvorfor er fibernet smart, og hvem kan få glæde af det?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

I dag er der flere og flere, der går over til fibernet for at få en bedre forbindelse.

Vi danskere bruger nemlig internettet både i vores arbejdsliv og privat, og det er svært at klare sig med halvdårligt internet. Men hvad er det så lige, der gør fibernet attraktivt, og får nogle mere glæde af det end andre? Læs med her!

Fibernet kan i mange tilfælde være vejen til et bedre internet med højere hastighed og mindre støj. I vores digitale og online verden er en god forbindelse alfa og omega. Det er svært at komme igennem hverdagen, hvis forbindelsen halter, og på arbejdet kan det ligefrem være skadeligt for økonomien.

Kan jeg få fibernet i min virksomhed?
Det kan som regel betale sig at få fibernet i virksomheden. Det er der flere gode grunde til, og dem gennemgår vi om et øjeblik. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er muligt for dig at få fibernet i din virksomhed, kan du finde ud af det på globalconnect.dk. På siden indtaster du CVR-nummer og firmanavn, og så kan du se, om der er dækning i dit område. 

Med fibernet i virksomheden kan man undgå megen af den trafik, som der kan være på internettet. Det kan være, at der er private personer eller virksomheder, som benytter sig af den samme linje som dig. Det kan gøre internettet langsomt og “støjende”, så det bliver svært at udføre arbejdet.

Dårligt internet kan have store konsekvenser for en virksomhed. Det vil give mindre produktive medarbejdere og en dårligere bundlinje. Medarbejderne vil også være tilbøjelige til at være utilfredse med arbejdsmiljøet, for de fleste bruger frustrerede, når internettet ikke virker.

Der er altså mange gode grunde til at gøre, hvad man kan, for at optimere internettet. I virksomheder er fibernet en rigtig god løsning, og det vil som regel skabe en høj hastighed, stabil forbindelse og gnidningsfri adgang for samtlige medarbejdere.

Har du en router? Så skal du tænke på disse ting
Hvis du får internetforbindelse med en router, er der nogle nemme tricks, du kan bruge, for at forbedre internettet. Der er mange, der begår nogle unødige og ærgerlige fejl, som sænker hastigheden og gør nettet mindre virksomt.

Fx er det en rigtig dårlig idé at sætte routeren “væk”, så man ikke kan se den. Placerer man den i lukkede rum, eksempelvis teknikrum eller skabe, vil forbindelsen have svært ved at komme fra A til B. Tværtimod er grundreglen, at internettet skal kunne komme direkte fra router til den enhed, hvor du skal bruge den. Derfor kan du med fordel placere routeren, så du kan se den.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063