23948sdkhjf

Ny podcast serie om aktuelle trends og tendenser inden for S

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Lyt dig til ny viden om servitization i en ny serie på fire podcasts, der præsenterer aktuelle emner inden for Servitization.

De nye podcasts henvender sig til ledere og servicechefer i små og mellemstore fremstillingsvirksomheder, typisk underleverandører til industrien, der gerne vil vide mere om, hvordan man booster sin virksomheds serviceforretning.

Find podcasten her.  

 Projektleder i Servitize.DK Henrik Blach og Servitize-konsulent Andrew Hoff er i studiet for at fortælle om,

  • hvordan serviceudvikling kan fremme bæredygtighed
  • hvordan Condition Based Maintenance åbner muligheder for nye serviceydelser
  • hvordan du kan bruge din virksomheds Installed Base som fundament for udviklingen af din serviceportefølje
  • det tekniske omkring Condition Based Maintenance sammen med IoT-ekspert Michele Colli fra FORCE Technology.

 Podcasten er produceret af Servitize.dk, der er støttet af Industriens Fond.

Om Servitize.DK
Servitization er industrivirksomheders transformation fra primært at være en produktleverandør til i højere grad at sælge services knyttet til produkterne. Formålet med servitization er at forbedre indtjeningen, forlænge produkters levetid i markedet, skabe mere konkurrencedygtige virksomheder og skabe et tættere bånd mellem kunde og leverandør.

Ambitionen med Servitize.DK er, at flere små og mellemstore virksomheder (SMVer) omfavner mulighederne i servitization, og dermed styrkes i den internationale konkurrence, hvor serviceydelser målrettet kundens behov bliver en stadig mere central konkurrenceparameter. Projektet har således stor fokus på operationalisering i den enkelte virksomhed af eksisterende viden på området.
 
Formål
Formålet med Servitize.DK er at løfte konkurrenceevnen, vækst og værdiskabelsen blandt danske industrielle SMVer gennem en øget udbredelse af produkt-service forretningskoncepter i virksomhederne. Værdiskabelsen skal være ”additionel”, det vil sige set i forhold til en situation, hvor de ikke havde deltaget i aktiviteterne.

Den primære målgruppe for Servitize.DK er industrielle SMVer med mellem 20 – 250 ansatte. Servitize.DK løber i perioden 2019-2022.

Vil du vide mere, besøg Servitize.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.174