23948sdkhjf

Komplet renovering af sandfilteranlæg i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

Der er udført en komplet renovering af sandfilteranlægget på Herning Renseanlæg, hvortil VATECH 2000 har leveret 120 AVK butterflyventiler monteret med pneumatisk aktuator.

Sandfilteranlægget i Herning begyndte at kræve meget vedligehold og gav ikke længere optimalt udbytte. Flere dele af anlægget var slidt og havde nedsat funktionalitet. For eksempel lukkede ventilerne ikke længere ordentlig tæt, og spalterne i bunden af sandfiltret trak også sand og sten ind.

Spildevandet, der skal renses i sandfilteranlægget, bliver pumpet op i en rende og herfra fordelt ud i anlæggets 24 tanke. Flowet af spildevand bestemmer, hvor mange tanke der er i brug, og butterflyventiler på anlægget styrer mængden af spildevand, der pumpes op i renden og ud i de enkelte tanke. VATECH 2000 leverede 120 AVK butterflyventiler med dobbeltvirkende pneumatisk aktuator til renoveringen af sandfilteranlægget.

Det nye anlæg er stort set vedligeholdelsesfrit, og allerede kort efter renoveringen opnåede man gode resultater for kvaliteten af det rensede vand.

Læs hele casen fra Herning på vores hjemmeside.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109