23948sdkhjf

Ingeniørfaglig alsidighed i fritids- og haveudstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af FRECON A/S

Blandt byggemarkeder er F&H Com A/S en kendt producent af fritids- og haveudstyr samt bygningsdele. I samarbejdet om analyse-, beregnings- og dokumentationsopgaver kan FRECON gøre brug af evner til at overføre viden og værktøjer på tværs af brancher.

Hvert år tilføjer F&H Com 50-75 nye varenumre inden for kategorierne hus, have, fritid og udendørsmiljø. Det er for eksempel produkter som læsejl, havehegn, havemaskiner og baldakiner/udhæng. F&H Com, der ligger i Gedved nord for Horsens (og belejligt tæt på FRECONs hovedkontor), leverer produkter særligt i Danmark og Tyskland, men også til store danske byggemarkeder, Europa samt kunder i Japan, Panama og Kenya.

Tværfaglige mekaniske ingeniører

Med en produktportefølje inden for fritids- og haveudstyr skiller samarbejdet med F&H Com sig ud fra FRECONs sædvanlige kunder. Ofte kræver en mekanisk konstruktion de samme værktøjer og ingeniørfaglige viden uanset branche og formål, og derfor kan FRECONs mekaniske ingeniørkonsulenter levere.

“Samarbejdet med F&H Com er særligt interessant for os, da vi her bevæger os i produktkategorier, som er noget anderledes, end det vi ellers gør os i,” fortæller Project Director hos FRECON, Niels Bendizen. ”Det er fedt, for så handler det i høj grad om mestring af videnstransfer, og det viser vores ingeniører gang på gang, at de er ret gode til.”

Høje kvalitetskrav til design og varesortiment

Hos F&H Com designer og produceres alle varer, og der stilles høje krav til funktionalitet og kvalitet på tværs af produktkategorier. Her kommer FRECON ind i billedet som fast samarbejdspartner, der skal hjælpe med at sikre, at F&H Coms produkter også lever op til danske og internationale kvalitets- og sikkerhedskrav.

”Hos F&H Com løber vi ingen risiko! Det ingeniørmæssige skal simpelthen være i orden. FRECON hjælper os, når der er noget, vi ikke selv er tilstrækkeligt gode til. For vi ved, at vi kan stole på kvaliteten af det, FRECON leverer”, siger direktør hos F&H Com A/S, Ulrik Clausen. ”Det giver os en tryghed og den fornødne sikkerhed for, at vores produkter er gennemtestede og kan gennemgå myndighedsinspektioner, samtidigt med at de lever op til kundernes skrappe krav.”

Samme metoder, analyser og redskaber

I samspillet mellem F&H Coms designs og FRECONs beregninger er det ofte Finite Elements Methods og Analysis (FEM/FEA) samt Failure Mode Effect Analysis (FMEA), som benyttes. Netop disse metoder er gode til at sikre styrkeforhold og udarbejde teknisk dossier til CE-mærkninger. I samarbejdet mellem F&H Com og FRECON har opgaverne bl.a. været:

·         Beregningsrapport til carport

·         3D tegninger til visualiseringsprojekt til brochure + brugsanvisning

·         Beregninger på udhæng og tilhørende CE-mærkning

·         Vind- og stressbelastningstest samt styrkeberegninger på flere hegn-typer

·         Generel rådgivning om CE-mærkning på havemaskiner


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FRECON A/S

Egeskovvej 2B
8700 Horsens
Danmark
FRECON A/S

Send til en kollega

0.093