23948sdkhjf
Del siden

FRECON A/S

INNOVATIVT MEKANISK DESIGN – Fra stort og komplekst industriudstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter

FRECON A/S er stiftet i 1999 af Frederik Rytter og er et veletableret og dynamisk konsulenthus inden for mekaniske ingeniørløsninger. Vi har kontorer i Horsens, på Odense Havn og i Padborg og består at et fagligt stærkt, passioneret og innovativt team af maskiningeniører og specialister.

Vores kerneydelser

KONCEPT & TEKNOLOGIUDVIKLING | MEKANISK DESIGN | ANALYSE, BEREGNING & SIMULERING (INKL. FEM/FEA & CFD) | TEKNISK DOKUMENTATION

Samarbejde & troværdighed

Når du samarbejder med os, vil du opleve, at der bag hver enkelt FRECON konsulent er et helt team, der supporterer hinanden med værdifuld og specialiseret viden. I FRECON komplementerer vi hinanden med vores forskellige erfaringer og faglige indsigter, og derfor værdsætter vi i høj grad at spare og vidensdele med hinanden – selvfølgelig inden for rammerne af vores NDA (non-disclosure agreement) med dig og resten af vores kunder. Troværdighed er en helt basal kerneværdi for os!

Det får du

I vores mindset er den simple løsning den gode løsning! Derfor stræber vi altid efter at give dig simple, præcise løsninger, og vi mener det, når vi proklamerer ’engineering value’! Simpelthen fordi… dine resultater tæller! I samarbejde med dig skaber vi mekaniske løsninger, der rykker, og som du vil kunne mærke positivt i din værdikæde.

Vores ekspertområder

FRECONs oprindelige udgangspunkt var mekaniske ingeniørløsninger hovedsageligt inden for vedvarende energi. Derfor har vi i to årtier samarbejdet med nogle af verdens førende vindmølleudviklere og -producenter omkring stort set alle parter af en vindmølle. Eksempelvis:

Konceptudvikling, design af tårn og fundamenter, nacelle, drivetrain, pitch & yaw systemer, transport & installationsudstyr samt varierende mekaniske værktøjer. Desuden har vi også ekspertise i andre områder af vedvarende energi, f.eks. termisk energilagring.

Da videnstransfer er en stor styrke hos os, har vi med tiden udvidet vores ekspertise til flere industrier:

 

RENEWABLE ENERGY | INDUSTRIAL PROCESS EQUIPMENT | FOOD PROCESSING | METAL AND MACHINE | MEDICO/HEALTHCARE | OFFSHORE/MARINE/OIL & GAS

 

For mere information

Ida Rasmussen, CEO, +(45) 51 39 37 27 / ir@frecon.dk

FRECON kontorer: Horsens, Odense Havn og Padborg

Telefonnummer: (+45) 72 17 03 69

 Website: https://frecon.dk – Du kan også finde os på LinkedIn og Facebook

 Forretningsområde: Mekanisk design, ingeniørrådgivning, Maskiningeniører

 Størrelse: 25-50 medarbejdere

FRECON A/S
Egeskovvej 2B
8700 Horsens
Danmark
CVR nummer: DK29417318
P nummer: 1012126170
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047