23948sdkhjf

Morten har fået mere end 20 års erfaring – helt uden uddannelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hedema A/S

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

Morten Bysted Pedersen er konstruktør Hos Hedema. Men han startede et helt andet sted, da han kom til Hedema for snart 20 år siden: ”Jeg startede med at køre laserskærer, da jeg først kom hertil. Som tiden gik, lærte jeg også at programmere laseren, så jeg endte med at kunne køre og programmere den samtidig.”

Læs mere om, hvordan Hedema arbejder med laserskæring

Morten har prøvet lidt af hvert hos Hedema og har udviklet sig fagligt gennem de forskellige arbejdsopgaver.

”Min uddannelsesbaggrund strækker sig til 9.klasse. Derefter er min videre uddannelse foregået her hos Hedema, så man kan godt sige, at de har lært mig det, jeg kan i dag. Jeg plejer at sige, at selvom jeg ikke har den store uddannelse, så har jeg megen erfaring,” siger han.

Da Morten fik problemer med ryggen, kunne han ikke længere stå foran laseren fem dage om ugen. Men overgangen fra laser-ansvaret til et nyt var tæt på smertefrit:

”Jeg snakkede med min kolleger og ledelsen om mine rygproblemer, og der var ingen problemer i, at jeg skiftede til at have ansvar et andet sted. I dag laver jeg mest konstruktionsopgaver, men hjælper også til hvis der er nogle programmeringsopgaver, der kræver lidt ekstra. Detbelaster ikke min ryg, og jeg er blevet rigtig glad for at have så stort et ansvar for konstruktionen, som jeg har i dag,” siger Morten.   

Sådan arbejder Hedema med kontruktion og udvikling 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hedema A/S

Vejlevej 158
8700 Horsens
Danmark
Hedema A/S

Send til en kollega

0.094